Porneşte-ţi maşina din iPhone!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viper SmartStart, aplicaţia cu ajutorul căreia îţi poţi comanda maşina din iPhone este disponibil acum şi în România.

 Lansarea oficială a produsului a avut loc în cadrul 4Tuning Days 2010 sistemul de securitate cu pornire de motor fiind instalat pe un autoturism demo.Câteva mii de persoane au avut ocazia să testeze sistemul pe viu în standul Falcon Electronics, distribuitorul român al produsului.

Citiţi şi:

VIDEO Maşinile electrice, costuri reduse pe kilometru
VIDEO Smartphone-ul Nexus One, un eşec?

Viper SmartStart este singura aplicaţie din lume care permite utilizatorilor să-şi pornească maşina de oriunde în lume prin apăsarea unui singur buton al iPhone-ului sau iPodul-ui din dotare. Softul poate fi descărcat gratuit de pe Apple App Store şi este compatibil cu sistemele de securitate Viper cu pornirea motorului din telecomandă.

Pentru utilizarea lui este necesar să adaugaţi sistemului de alarmă Viper modulul special SmartStart, care în România costă 299 dolari plus TVA.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomandă, Viper SmartStart are rază de acţiune nelimitată. Practic, maşina ta poate fi comandată de oriunde, atâta vreme cât telefonul are semnal Internet.

Câştigător al premiului „Cea mai bună inovaţie" la CES 2010, SmartStart poate comanda maşinii încuierea şi descuierea ei, pornirea motorului şi deschiderea porbagajului sau găsirea maşinii în parcare etc, la care se adaugă noi funcţii în mod constant. De asemenea, SmartStart poate fi folosit şi cu majoritatea telefoanelor Black Berry.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite