Oferte de Revelion pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de Turism al României, care se desfăşoară în aceste zile în Bucureşti, are oferte pentru orice fel de buget, cu preţuri care încep chiar şi de la 30 de euro de persoană pe zi. Cele mai căutate destinaţii continuă să fie cele din România, Bulgaria şi Austria. Totuşi, vizitatorii târgului par să fie tot mai interesaţi şi de Turcia şi Cipru.

Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în perioada 21-24 octombrie la complexul Romexpo din Bucureşti, reuneşte peste 140 de companii de profil. Majoritatea ofertelor, aşa cum era de aşteptat, se adresează celor aflaţi în căutarea unei destinaţii pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă.

Citiţi şi:

Crăciun sau Revelion mai ieftin, în străinătate pentru sibieni

Oferte de recesiune pentru vacanţele de iarnă cu preţuri de lux

Încă din prima zi a evenimentului, vizitatorii au venit în număr destul de mare, iar organizatorii sunt optimişti în ceea ce priveşte bilanţul atunci când târgul îşi va închide porţile.

În Bulgaria, ofertele de Revelion pornesc de la 31 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 5 stele aflat în staţiunea montană Pamporovo, însă preţul nu include cina festivă.

Pentru şapte nopţi în aceeaşi staţiune, la un hotel de patru stele, veţi plăti 50 de euro de persoană, în regim de demipensiune, dar trebuie menţionat că cinele de Crăciun şi de Revelion se achită separat şi au un preţ de 30 de euro, respectiv 60 de euro de persoană.

Tot în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, în regim all inclusive, există oferte pentru Revelion care pornesc de la 123 de euro pentru trei noţi de cazare, de persoană.

Oferte în turcia de la 199 de euro

Pentru o vacanţă la Kuşadasi, în Turcia, în perioada 27 decembrie 2010 - 3 ianuarie 2011, cei interesaţi vor plăti un preţ care porneşte de la 249 de euro. Preţul include transport cu autocarul, şase nopţi de cazare în regim all inclusive, dar şi asistenţă turistică pe toată durata circuitului.

De precizat că şi în cazul acestei oferte cina de Revelion se achită separat şi costă 60 de euro de persoană. Pentru o vacanţă la Istanbul, în perioada 28 decembrie- 2 ianuarie 2011, veţi achita un preţ de 199 de euro de persoană, care include transport cu autocarul, patru nopţi de cazare într-un hotel de trei stele şi micul dejun.

Dacă doriţi să petreceţi Revelionul în Cipru, aveţi de unde alege, deoarece tour-operatorii au venit cu o ofertă bogată la târgul de turism. Spre exemplu, agenţia Star Aviation Travel oferă celor interesaţi pachete de cazare de cinci nopţi, la un hotel de 2 stele din Larnaca, în regim de demipensiune, la un preţ de 275 de euro de persoană.

În cazul în care optaţi să petreceţi sfârşitul de an în Ungaria, trebuie să ştiţi că aici ofertele pornesc de la 199 de euro de persoană pentru cinci nopţi de cazare la un hotel de trei stele aflat în Budapesta, ofertă promovată de agenţia Neotour. Preţul include transport cu autocarul, micul dejun, precum şi cina festivă de Revelion.

La schi în austria de la 369 de euro

Oferte nu lipsesc nici în cazul Austriei, unde, pentru şase nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele din staţiunea Saalbach-Hinterglemm, veţi plăti 369 de euro de persoană. Dacă alegeţi Viena, veţi plăti ceva mai puţin, respectiv 189 de euro de persoană, însă doar pentru trei nopţi de cazare.

Pentru cinci nopţi petrecute în capitala Greciei, Atena, veţi plăti un tarif care porneşte de la 229 de euro de persoană, preţ care include transport cu autocarul, cazare cu mic dejun într-un hotel de trei sau patru stele, dar şi excursii la Salonic şi Meteora, potrivit reprezentanţilor agenţiei Karpaten.

Oferte în România de la 429 de lei

În cazul ofertelor interne, preţurile acestora pornesc de la 429 de lei pentru patru nopţi de cazare în zona Durău.

La un preţ ceva mai mare, de 775 de lei de persoană pentru trei nopţi, puteţi opta pentru pachet de Revelion la Bazna, în Ardeal. În cazul în care alegeţi staţiunea Predeal, preţurile de aici pornesc de la 1.350 de lei pentru trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele.

Preţurile includ micul dejun în fiecare zi, precum şi cina festivă în noaptea dintre ani. Totuşi, staţiunile de pe Valea Prahovei continuă să fie relativ scumpe.

Destinaţii exotice de la 990 de euro

Târgul de Turism al României aduce multe oferte şi către destinaţii mai puţin obişnuite pentru românii care caută un loc pentru a-şi petrece noaptea dintre ani. Spre exemplu, în Maroc, pentru 8 nopţi de cazare, cei interesaţi vor plăti un preţ care porneşte de la 990 de euro de persoană, iar în cadrul circuitului vor vizita Casablanca, Marrakech şi Fes.

Preţul nu include, însă, cina festivă de Revelion, 125 de euro sau taxele de aeroport, de 230 de euro de persoană. Pentru românii cu mai multă dare de mână, o ofertă tentantă este şi o vacanţă în Republica Dominicană, care are un preţ de 1.869 de euro de persoană, în regim hotelier all inclusive.

O destinaţie exotică este şi Cuba, unde, pentru un pachet de nouă nopţi de cazare, turiştii vor achita 1.999 de euro de persoană. Nici în acest caz preţul nu include taxa de aeroport, în valoare de 352 de euro de persoană.

La shopping în dubai

În Dubai, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături, pachetele de Revelion au preţuri care pornesc de la 1.099 de euro şi includ transport cu avionul, cazare şapte nopţi cu mic dejun şi turul oraşului.

Separat se vor achita taxa de aeroport, de 120 de euro de persoană, şi preţul cinei festive de Revelion, de 100 de euro de persoană.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite