Crăciun sau Revelion mai ieftin, în străinătate pentru sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţiile de turism au scos ofertele tentante pentru Crăciun şi Revelion
Agenţiile de turism au scos ofertele tentante pentru Crăciun şi Revelion

Operatorii din turism au lansat ofertele pentru vacanţa de iarnă, iar preţurile concurează serios cu cele practicate în Mărginimea Sibiului. Ţara Sfântă, Atena, Praga sau Viena sunt doar câteva destinaţii propuse de agenţii.



Cu preţuri ce pornesc de la 219 euro, şapte zile, cu masă festivă înclusă, în Atena, spre exemplu, operatorii din turism vor să le ia ochii sibienilor care încearcă să îşi planifice vacanţa de iarnă.  Multe dintre ofertele lor au fost gândite ca excursii cu autocarul, care le dau posibilitatea turiştilor să viziteze mai multe oraşe. Excursia din Atena, de exemplu, cuprinde vizitarea a şapte oraşe încărcate de istorie, precum Salonic, Meteora, Atena şi Corint.

Până şi o excursie de zece zile în Franţa costă 389 de euro. Este inclusă masa în sistem demipensiune şi cazare la 3 sau 4 stele. Mai puţin decât ar trebui să plătească în Mărginimea Sibiului, dacă ar fi să calculăm tot atâtea zile petrecute aici.  „În Mărginimea Sibiului, în general, preţurile pornesc de la 200 de lei în sus la locaţiile de trei margarete”, spune Dorin Beu, preşedintele ANTREC Sibiu.


În Franţa, aveţi ocazia să vizitaţi Champs Elysees, Turnul Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Catedrala Notre Dame, apoi Opera Garnier, Galeriile Lafayette, Moulin Rouge si Place Pigale, de unde se urcă spre Sacre Cœur si Montmartre.


Scump în Ţara Sfântă
În Israel, turiştii trebuie să achite 500 de euro, pentru opt nopţi de cazare şi masă la hoteluri de 4 stele. „Turiştii au şansa să vadă Betleheemul, Biserica Naşterii Domnului, Muntele Măslinilor, Capela Înălţării de pe Muntele Eleon, Grădina Ghetsimani şi multe altele. Dar, în general, sibienii preferă destinaţiile calde sau pe cele în care pot practica schiul. Ofertele din acest an sunt extrem de variate“, spune Alina Deaconu, managerul unei agenţii de turism.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite