Dominique Strauss-Kahn a fost arestat din nou! De această dată într-un dosar de proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost plasat în arest preventiv marţi, la Lille, în dosarul de proxenetism supranumit Carlton, a anunţat Parchetul, citat de AFP.

CITEŞTE AICI DESPRE DOSARUL CARLTON ŞI ACUZAŢIILE CE I SE ADUC LUI DSK!

„Afacerea Carlton": DSK, implicat în proxenetism?

Strauss-Kahn fusese convocat de anchetatori marţi dimineaţă, iar informaţia că ar putea fi arestat s-a vehiculat încă de sâmbătă. Fostul şef al FMI a fost audiat într-o fostă cazarmă a jandarmeriei din Lille.

Dominique Strauss-Kahn solicitase vineri să fie „audiat din nou, cât mai rapid posibil", în cadrul unei anchete de proxenetism în Franţa, afirmând că face obiectul unui "adevărat linşaj mediatic", anunţau avocaţii săi într-un comunicat.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE DSK A FOST ADUS LA JANDARMERIA DIN LILLE PENTRU AUDIERI!

image

Dosarul ce implică proxenetism şi abuz de bunuri sociale conţine şi numele unor oameni de afaceri şi poliţişti, iar Strauss-Kahn ar fi participat la petrecerile organizate de unul dintre inculpaţi. El este acuzat de "complicitate la proxenetism" şi "tăinuirea unui abuz de bunuri sociale" în dosarul Carlton.

El a fost audiat pentru a se stabili dacă femeile care participau la respectivele petreceri erau prostituate. Ar trebui ridicată şi problema unor eventuale compensaţii pentru aceste seri, organizate în special de unul dintre apropiaţii săi, Fabrice Paszkowski, responsabil de o companie de echipamente medicale, şi David Roquet, fost director al unei filiale a grupului Eiffage.

Anul trecut, Strauss-Kahn şi-a pierdut funcţia de conducere la Fondul Monetar Internaţional după ce acuzaţiile că ar fi violat o cameristă într-un hotel au făcut înconjurul lumii.

CITEŞTE ŞI:

Cum a ajuns telefonul unui proxenet la Dominique Strauss-Kahn

Părerea specialistului în limbajul corporal: DSK, sincer doar pe jumătate

VIDEO Imagini în premieră cu Dominique Strauss Kahn şi camerista care l-a acuzat de viol

Dominique Strauss-Kahn a confirmat că a avut o relaţie "nepotrivită" cu camerista din Manhattan

Dominique Strauss-Kahn, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fete de 15 ani

„L'Express": Petrecerile fostului şef al FMI, cu nimic mai prejos faţă de seratele „bunga-bunga" ale lui Berlusconi

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite