Părerea specialistului în limbajul corporal: Dominique Strauss-Kahn, sincer doar pe jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost sincer fostul director FMI, Dominique Strauss-Kahn, la prima sa apariţie televizată de duminică seara? Specialiştii francezi în limbaj corporal inconştient se îndoiesc.

La cererea ziariştilor de la “Le Parisian”, sinergologul (specialist în limbajul corporal inconştient) Stephen Bunard a analizat prestaţia lui Strauss-Kahn de duminică seară de la postul TF1.

“ Nu vorbeşte cu inima, ci cu capul, îşi caută cuvintele şi emoţiile corespunzătoare lor, mai degrabă decât să trăiască sentimentele şi să lase cuvintele să vină de la sine”, a comentat sinergologul, adăugând că totul în privirea şi expresia feţei lui Dominique Strauss-Kahn arată “control puternic şi vigilenţă”.

Specialistul în limbaj corporal a identificat doar trei momente de sinceritate ale fostului director al FMI. Primul, când s-a declarat mulţumit că se poate exprima. Apoi, când a spus că i-a fost foarte frică. Iar când a vorbit despre “greşeala morală” pe care a comis-o prin incidentul de la hotelul Sofitel din Manhattan, Strauss-Kahn a fost sincer pe jumătate. “Ochii se închid, o parte din el e sinceră, în ciuda prea marii pregătiri a replicii”, a comentat sinergologul francez.

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a confirmat, duminică seară, la TF1, că a avut o relaţie “nepotrivită” cu Nafissatou Diallo, camerista de la hotelul Sofitel din Manhattan.

“Ceea ce s-a întâmplat nu conţine nici violenţă, nici  constrângere, nici agresiune, nici un fel de delict, este procurorul care o spune”, a explicat fostul director FMI. “Ceea ce s-a întâmplat este mai grav ca o slăbiciune, este o greşeală morală de care nu sunt mândru. O voi regret întotdeauna”, a adăugat el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite