Locuitorii din municipiul Chişinău rămân fără căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost adoptată de primaria municipiului Chişinău vine după ce mai mult de două zile la rând au fost înregistrate maxime zilnice de peste 16 grade Celsius.

Primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a dispus încheierea sezonului de încălzire 2011-2012 în municipiul Chişinău, începând de astăzi, 19 martie. Excepţie vor face grădiniţele, spitalele pentru copii şi şcolile internat. Decizia vine după ce mai mult de două zile la rând au fost înregistrate maxime zilnice de de peste 16 grade Celsius.

"Timpul de afară se încălzeşte simţitor. De astăzi încetăm livrarea agentului termic atât în Capitală, cât şi în suburbiile municipiului. Trecem la circuitul de vară, ceea ce prevede conectarea doar la apa caldă a locuitorilor Capitalei. Vor ramâne conectate la agentul termic doar grădiniţele, spitalele pentru copii şi şcolile internat", a declarat primarul.

Citeşte şi:
Restricţii la căldură şi apă caldă pentru locuitorii din Vatra Dornei

Pietrenii cer sistarea căldurii ca să scape de facturile mari la întreținere

Potrivit lui Chirtoacă, serviciile primăriei au activat exemplar în actualul sezon de încălzire, fapt pentru care i-a adus mulţumiri directorului Termocom.

Lucrările de deconectare vor avea loc pe tot parcursul zilei de astăzi.

Sezonul termic 2011 - 2012 a început la 22 octombrie 2011. Pentru această perioada de încălzire consumatorii au achitat cel mai mare tarif din istorie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite