Pietrenii cer sistarea căldurii ca să scape de facturile mari la întreținere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima săptămână, locatarii blocurilor racordate la sistemul centralizat de termie au inceput să solicite sistarea căldurii în calorifere. Un sfert din totalul asociațiilor de proprietari din Piatra Neamț nu mai primesc căldură fie la cerere, fie din cauza datoriilor restante la întreținere.

25 de Asociatii de proprietari din oraș din totalul de 111 care au contract cu societatea Locato au cerut oficial oprirea căldurii în calorifere. În același timp, pietrenii din alte 13 asociatii nu mai beneficiaza din 15 martie nici de căldură și nici de apă caldă din cauza datoriilor vechi la întreținere.

„Pentru celelalte asociații și instituții din oraș, vom asigura furnizarea agentului termic asociațiilor până pe data de 15 aprilie", a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al societății Locato.

Tot din cauza debitelor de săptămâna viitoare, vor rămâne fără apă caldă și căldură pietrenii din alte 51 de asociații care au fost deja notificate și urmează să fie chemate în instanță pentru recuperera restanțelor la plata facturilor de gaz.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite