Vezi ce zice Ambasadorul României despre posibila candidatură a Zinaidei Greceanâi la funcția de președinte al Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Mă bucur că ambasadorul Schuebel a avut o experiență mai placută decât a noastră", a declarat pentru înprofunzime.md, Marius Lazurcă, ambasadorul României în Republica Moldova.

„Toată lumea la Chișinău știe că experiența noastră din ultima perioadă a guvernului Greceanâi nu a fost tocmai fericită: acuzații, până astăzi nedovedite, de instigare la revoltă și uzurpare a puterii pe 7 aprilie, expulzarea ambasadorului Teodorescu, închiderea frontierei de pe Prut", a explicat Marius Lazurcă pentru înprofunzime.md.

Mai citește și:

Relaţiile moldo-române depind de voinţa politică

AMBASADORUL ROMÂN LA CHIŞINĂU Investind în Republica Moldova ai acces la imensa piaţă a CSI

Declarația a fost făcută după ce ieri Dirk Schuebel, șeful Delegației UE la Chișinau a afirmat că Zinaida Greceanâi ar fi o candidatură bună pentru președinție și că Uniunea Europeană a avut o experiență placută cu aceasta în perioada când a fost prim-ministru. Diplomatul român a menționat că Alianța are acum o ocazie foarte bună de a înainta o „propunere consensuală, sprijinită de toate partidele din coaliție“.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite