Ceremonii în memoria victimelor de la Tuzla au avut loc în toate unităţile militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semn de respect şi preţuire pentru militarii decedaţi în catastrofa aviatică de la Tuzla, astăzi au avut loc ceremonii militare şi religioase în toate unităţile militare din ţară şi din teatrele de operaţii.

Ministerul Apărării, Gabriel Oprea, a anunţat că în urma accidentului de la aerodromul din Tuzla şi-au pierdut viaţa patru militari din cadrul Forţelor Aeriene şi opt din cadrul Forţelor Navale.

La sediul Ministerului Apărării Naţionale, la ceremonie au participat ministrul Gabriel Oprea, secretarul de stat Viorel Oancea, şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, personalul militar şi civil din structurile centrale ale instituţiei, informează MApN.

În cadrul ceremoniei s-a păstrat un moment de reculegere în memoria celor doisprezecemilitari care şi-au pierdut viaţa în catastrofa aeriană de la Tuzla şi s-a oficiat serviciul religios.

Procesiunea sicrielor: militarii morţi în tragedia aviatică de la Tuzla pleacă pe ultimul drum
Constanţa: Misterul continuă în cazul presupusului erou de la Tuzla

De altfel, în toate capelele de unitate şi în bisericile militare sau de garnizoană s-au desfăşurat slujbe de pomenire a celor 12 militari din Forţele Aeriene şi Forţele Navale, care şi-au pierdut viaţa pe aerodromul din Tuzla, relatează Mediafax.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite