Berceanu: Sunt foarte multe drumuri unde sunt adevărate cratere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat astăzi că ştie că în toate judeţele sunt drumuri pe care există adevărate cratere, dar "nu sunt bani suficienţi pentru reparaţii".  

Mai citeşte şi:

Cum ia Rădoi bani de la noi / Berceanu vrea să rupă contractul dintre Metrorex şi sindicat

Autograful lui Berceanu pentru bulgarii alături de care construim podul Calafat-Vidin: „Be in time with this project!“

Berceanu promite ocolitoare pentru Craiova şi Târgu-Jiu

''Sunt foarte multe locuri unde sunt adevărate cratere, în toate judeţele. Sigur şi din cauză că am avut o iarnă grea şi din cauză că se circulă cu greutăţi foarte mari. Un drum oricât de puţin ar fi reparat, dacă nu circulă nimeni pe el nu se strică, deci drumurile se strică de la circulaţie. Trebuie să vă spun că dacă ar circula numai autoturisme drumurile ar rezista 30 de ani. Drumurile se strică şi de la încărcare şi de la iarnă, de la mulţi factori'', a spus Berceanu.

''Din păcate, noi nu avem suficiente sume care să ne permită să le reparăm imediat ce apar lucrurile astea care, sigur, sunt normale, sunt inerente. Sper ca pe măsură ce o să dăm drumul pe programele cu finanţare europeană, pe care le-am tot anunţat, sunt destul de multe, o să putem fondurile de la buget să le direcţionăm spre lucrări ceva mai mici, care şi ele sunt necesare'', a explicat ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor a participat la deschiderea Concursului Naţional de Aeromodelism ''Henri Coandă'' , la Pucioasa, în judeţul Dâmboviţa, informează Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite