Boc: Geoană a încetat să se comporte ca preşedinte de Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Mircea Geoană a încetat să se comporte ca un preşedinte al Senatului şi a avut o atitudine mai mult de preşedinte al senatorilor PSD, servind interesele Partidului Social Democrat şi nu pe cele ale Parlamentului, a declarat, la OTV, premierul Emil Boc.

Boc: Declasificarea dosarelor Revoluţiei nu are legătură cu Iliescu

Boc acuză Realitatea şi Antena 3 de "rea credinţă"

El a precizat că trebuie derulate procedeurile parlamentare pentru revocarea din funcţie a lui Geoană, fără a oferi şi un nume al înlocuitorului său, pe motiv că nu doreşte să se hazardeze cu un pronostic şi să vândă "pielea ursului din pădure".

"A fost o decizie pornită de la grupul parlamentar din Senat în baza unui abuz şi a unor abuzuri făcute de preşedintele Senatului. Din datele strânse de colegii mei, domnul Mircea Geoană a încetat să se mai comporte ca un preşedinte al Senatului României şi a devenit un preşedinte al senatorilor PSD, apărând interesele celor de acolo. Acest motiv i-a determinat pe colegii mei să declanşeze o procedură prevăzută de Regulament, pentru că preşedintele Senatului a refuzat să pună pe ordinea de zi sau să supună votului plenului un lucru asupra căruia nu se tranşase în Biroul Permanent", a declarat Boc la OTV.

Întrebat pe cine va pune PDL în locul actualului preşedinte al  Senatului, Emil Boc a evitat un răspuns clar: "Vindem pielea ursului din pădure. Important este să se deruleze treaba în principal a grupului senatorial. Nu mă hazardez în niciun fel de pronosticuri. E treaba politică şi procedurală a grupului de la Senat să urmeze o procedură prevăzută de Regulament".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite