Boc acuză Realitatea şi Antena 3 de "rea credinţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzând posturile Antena 3 şi Realitatea TV de "rea credinţă" în prezentarea activităţii Executivului, primul ministru Emil Boc merge la emisiunile postului OTV. Aici, el a declarat, marţi seară, că a dat uitării declaraţia lui Victor Ponta care a spus că ar fi vrut să-l bată.

De asemenea, Boc a mărturisit că nu a dorit să spună despre Ponta că e un procuror comunist şi că el personal a trecut peste incidentul schimburilor de replici tăioase cu liderul PSD.  "Intenţia mea era să spun că are mentalităţi de... prin declaraţia făcută. Dar a fost o atmosferă de campanie, era în campania la partid, am trecut peste acel incident.

L-am felicitat, e un lucru bun pentru politica românească că oameni tineri ajung în poziţii de vârf şi sper ca împreună inclusiv cu Victor Ponta să putem să schimbăm cât mai multe lucruri care sunt convins că dorim să fie schimbate în această ţară", a declarat Boc la OTV.

Referindu-se şi la mustrările la adresa  miniştrilor Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan, Boc a explicat: "Spuneam numai că uneori e greu să rezişti tentaţiei microfonului. Eu cred că un ministru trebuie schimbat sau remaniat pentru o problemă care, ştiu eu... O afirmaţie mai puţin fericită n-ar fi cel mai bun argument pentru schimbarea unui ministru, dar remanierea n-ar putea fi exclusă în viitor dacă, evident, acest lucru s-ar permanentiza".

Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite