Victor Ponta împlineşte 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta îşi sărbătoreşte, joi, ziua de naştere, o zi cu atât mai specială cu cât Ponta schimbă prefixul, el împlinind 40 de ani.

Premierul s-a născut sub zodia Fecioarei, iar potrivit astrologilor, persoanele guvernate de această constelaţie sunt caracterizate de o voinţă puternică şi au înclinaţie către lucruri cinstite.

În zodiacul chinezesc, anul naşterii lui Ponta, 1972, are corespondent Şobolanul de apă, ceea ce înseamnă, printre altele, că este un foarte bun negociator. Iar dacă se ia în considerare şi faptul că, în zodiacul chinezec, anul 2012 este guvernat de Dragonul de apă, Victor Ponta se află într-o perioadă cât se poate de favorabilă care se va prelungi, spun astrologii, şi pe parcursul anului viitor.

De asemenea, fiind născut în data de 20, Ponta se află sub vibraţia cifrei 2 care, potrivit astrologilor, înzestrează persoana în cauză cu alte două calităţi: diplomaţia şi arta de a obţine ce doreşte.

Ba, mai mult, spun astrologii, numele Victor Viorel Ponta are vibraţia cifrei 3, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a-i mobiliza uşor pe cei din uşor şi de a ajunge cu uşurinţă în puncte cheie.

Tot în a doua parte a lunii septembrie, îşi serbează ziua de naştere alţi doi politicieni aflaţi în prim-planul vieţii politice. Este vorba despre Crin Antonescu, născut pe 21 septembrie 1959, şi de Mihai Răzvan Ungureanu, năcut pe 22 septembrie 1968.

Dacă se iau în considerare evenimentele de pe scena politică, anul acesta a fost unul favorabil şi pentru cei doi politicieni. Născut în ultima zi din luna septembrie, care încă se mai află sub constelaţia Fecioarei, Crin Antonescu a ocupat pentru câteva luni scaunul de la Cotroceni, împlinindu-şi astfel, chiar dacă pentru scurt timp, un mai vechi vis de-al său.

Mihai Răzvan Ungureanu care împlineşte, sâmbătă, 44 de ani este nativ al zodiei Balanţă. Potrivit site-ului eastrolog.ro, intrarea lui Jupiter în casa a 9-a semnalează faptul că nativii acestei zodii pun la cale proiecte îndrăzneţe şi îşi consolidează poziţia pe care au obţinut-o până acum.

În plus, întrucât anul 2012 a început cu prezenţa planetei Saturn in zodia Balanţei, încet, dar sigur,  nativii din această zodie se detaşează de greşelile şi regretele trecutului şi se concentrează asupra viitorului.

Citeşte şi: Ponta către MRU: ”Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”

Ponta: În viziunea mea, probabil şi a lui Oprea, membrii UNPR vor reveni în PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite