Ponta către MRU: ”Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că în privinţa listelor cu achiziţii de protocol făcute în timpul mandatului lui Ungureanu "lucrurile sunt probabil exagerate", însă fostul premier ar trebui să înveţe că "ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face".

"Evident că lucrurile sunt poate exagerate, dar aş vrea să-i spun domnului Ungureanu, cu care am avut o relaţie civilizată mult timp: >>ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face<<. A propagat o campanie personală de atac la persoană împotriva mea. Nu m-am gândit că o să i se întâmple atât de repede oarecum similar. E bine că învaţă", a declarat Victor Ponta la RTV.

La obervaţia moderatorului, că sună ca o ameninţare, primul ministru a replicat că "nu, sună ca o constatare". "Eu n-o să-i fac domnului Ungureanu nimic, dar se bucura atât de tare când avea o ocazie să mă atace pe mine", a dat asigurări Ponta.

Referitor la listele care au apărut în mass-media, cu privire la achiziţiile făcute în timpul mandatului lui Ungureanu, Ponta a spus că acele liste "în niciun caz nu pleacă de la mine", adăugând că "nici Crin Antonescu nu umblă cu liste prin guvern".

Potrivit informațiilor apărute în presă, în perioada în care Mihai Răzvan Ungureanu a deţinut funcţia de prim ministru au fost efectuate cheltuieli de protocol în sumă de 1,29 milioane de lei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite