Ponta: În viziunea mea, probabil şi a lui Oprea, membrii UNPR vor reveni în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, miercuri seară, că nu se teme că UNPR s-ar putea reorienta spre PDL după alegerile parlamentare, subliniind că în viziunea sa, dar şi a liderului Uniunii, Gabriel Oprea, progresiştii vor reveni în rândurile social-democraţilor.

"Nu pot să spun lucrul acesta, cel puţin din două motive: unu pentru că totuşi la un moment foarte delicat, cel al învestirii Guvernului pe care îl conduc şi de atunci încoace cei de la UNPR au votat extrem de corect alături de noi şi în al doilea rând în viziunea mea, probabil şi a domnului Oprea, UNPR va reveni la PSD şi membrii vor reveni în PSD", a spus Ponta la România TV.

Întrebat dacă l-a reevaluat şi el pe liderul UNPR, Gabriel Oprea, preşedintele PSD a spus că trebuie înţeles că a avut de luat o decizie politică, pe care şi-a asumat-o.

"Am luat o decizie de realpolitik pe care am discutat-o cu colegi mei şi pe care ne-am asumat-o cu toţii", a subliniat premierul.

Ponta a mai arătat că la sfârşitul săptămânii trecute nu au fost stabilite candidaturile individuale, întrebat dacă Lavinia Şandru se află pe liste.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite