FOTO VIDEO Evacuarea eşuată a lui Vadim: păpuşi spânzurate cu Băsescu şi Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evacuarea PRM din sediul de partid a fost amânată vineri, în prezenţa executorului judecătoresc, după ce Corneliu Vadim Tudor a contestat decizia instanţei de retrocedare a imobilului. La balconul sediului PRM au fost amplasate două manechine spânzurate cu fotografiile lui Traian Băsescu şi Elena Udrea.

ORA 14.57 PRM va depune plângeri penale împotriva executorului judecătoresc Lucian Ezer, a şefului Secţiei 1 Poliţie şi a avocatului Marin Petre, pentru încercarea de a evacua partidul din sediul din strada Emile Zola, a anunţat Vadim într-o conferinţă de presă.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE - Vedeţi cum "i-a spânzurat" Vadim pe Udrea şi Băsescu de balconul sediului său

La balconul sediului PRM au fost puse două manechine spânzurate, cu fotografiile lui Traian Băsescu şi Elena Udrea. Pe clădire era un banner cu mesajul "Tovarăşe Ceauşescu, fă-i chemare lui Băsescu", textul fiind încadrat de două cruci negre şi de portretele lui Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu.

Pe diverse pancarte şi afişe scrie "Capul lui Boţoc vrem", "Astăzi o să dăm noroc, tocmai am călcat în Boc!!!", "Băsescu + Udrea + Boc +Anastase = BUBA rea"

VADIM TUDOR: "S-a comis un foarte grav abuz, au venit slugile lui Adriean Videanu şi Traian Băsescu cu poliţia în biroul meu, care sunt şef de partid şi demnitar european. Vom depune plângeri penale împotriva şefului poliţiei secţiei 1 şi împotriva lui Luzian Ezer", a afirmat Vadim Tudor.

Executorul judecătoresc Lucian Ezer şi avocatul Marin Petre, care îl reprezintă pe Nicolae Caranfil, cel care a revendicat imobilul, s-au prezentat vineri dimineaţă la sediul PRM, însoţiţi de poliţişti, pentru a pune în aplicare acţiunea de evacuarea a PRM din sediu. În timpul discuţiilor purtate în biroul lui Vadim, liderul PRM a strigat de mai multe ori că i se violează biroul şi i-a calificat pe cei doi ca fiind mafioţi.

ORA 13.19 Vadim rămâne în sediu până când instanţa va judeca contestaţia.

Vadim Tudor: "Executorul a plecat cu coada între picioare. Este un nou triumf asupra mafiei imobiliare"

UPDATE ORA 11.17 Corneliu Vadim Tudor discută în biroul său cu executorul judecătoresc şi cu avocatul părţii care a obţinut decizia de evacuare. Liderul PRM i-a acuzat pe aceştia că sunt mafioţi şi le-a spus că doar peste cadavrul său vor obţine sediul.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că formaţiunea sa nu va părăsi imobilul din Str. Emile Zola nr. 2 deşi a fost executat silit. Vadim riscă să rămână şi fără cabinetul de euorparlamentar, care se află în aceeaşi clădire.

"Vedem acum adevărata Mafie din România", a declarat Vadim. "Vă daţi seama dacă PRM-ul, de patru ori partid parlamentar şi acum partid europarlamentar, este tratat în acest fel, vă daţi seama că aceşti oameni sunt în stare să omoare oamenii cu zile, şi au şi omorât", a continuat "Tribunul".

Liderul PRM a spus că PDL este cel care a influenţat decizia instanţei şi l-a atacat pe şeful statului: "Sunt demnitar european! Mă scoate pe mine cu mascaţi vagabondul ăsta, beţivul ăsta nenorocit de Băsescu? O să vadă el ce îi fac eu!"

"Dacă ne face nouă astăzi aşa, având în vedere că e nu numai sediul unui partid europarlamentar – pentru că noi am candidat ca partid în PE, nu independenţi – dar e şi biroul meu de membru al PE, e şi redacţia ziarului <Tricolorul.. Nu mai respectăm libertatea presei? Nu mai respectăm instituţiile europene?", a mai zis Vadim.

POZIŢIA RA-APS: "În ceea ce priveşte situaţia imobilului din strada Emile Zola nr. 2, actualul sediu al Partidului România Mare, subliniem faptul că, anterior atribuirii spaţiului începând cu 1 ianuarie 2008, conducerea partidului a fost informată că există o cerere de revendicare formulată în baza Legii 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989 şi, în consecinţă, în contractul de închiriere semnat de ambele părţi este specificat faptul că «la orice dată la care regia va notifica chiriaşul pentru eliberarea spaţiilor sau în situaţia în care imobilul va fi retrocedat proprietarilor în baza unor legi speciale sau a unor hotărâri judecătoreşti, contractul se consideră reziliat de plin drept, fără intervenţia instanţei de judecată (pact comisoriu de gradul 4), iar beneficiarul va elibera spaţiile în termenul stabilit şi fără a cere dezdăunare»", transmite Regia Patrimoniului Protocolului de Stat, care administrează clădirea.

Apusul PRM: congres cu Coreea de Nord, China şi cântece patriotice

Revenim cu informaţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite