Vadim Tudor: "Executorul a plecat cu coada între picioare. Este un nou triumf asupra mafiei imobiliare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce întreaga dimineaţă a făcu scandal refuzând să părăsească sediul PRM din strada Emile Zola, retrocedat în baza unei hotărâri a Judecătoriei sectorului 1, Corneliu Vadim Tudor a încheiat un proces verbal cu executorul prin care se suspendă evacuarea până la pronunţarea instanţei.

Vedeţi şi:

FOTOGALERIE Vedeţi cum "i-a spânzurat" Vadim pe Udrea şi Băsescu de balconul sediului său

„Vom acţiona în instanţă decizia judecătoriei sectorului 1, iar executorul Ezer a plecat cu coada între picioare”, a declarat Vadim amintind că este de părere că decizia a fost una politică comandată pe Traian Băsescu. „Nu mă scoate el ep mine din sediu, dar eu îl scot pe el de la Cotroceni”, a mai spus Vadim.

Vadim Tudor, executorul judecătoresc Lucian Ezer şi avocatul Marin Petre, care îl reprezintă pe Nicolae Caranfil, cel care revendică sediul PRM, au încheiat un proces-verbal prin care se suspendă executarea silită şi evacuarea formaţiunii politice din sediul din strada Emile Zola, până la pronunţarea instanţei.
Vadim Tudor, prin avocaţii săi, a precizat în procesul-verbal că, la adresa din Emile Zola, PRM nu deţine niciun bun, dar în imobil funcţionează trei entităţi: biroul europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, sediul editurii Speranţa şi redacţia ziarului Tricolorul.

Instanţa urmează să decidă dacă se continuă executarea silită, pentru că PRM nu are niciun bun ci celelalte trei entităţi, a precizat avocatul Marin Petre.
Judecătoria Sectorului 1 a respins solicitarea de suspendare provizorie a executării silite, iar PRM urmează să atace această decizie la Tribunalul Municipiului Bucureşti, se mai precizează în procesul-verbal.

După semnarea procesului-verbal şi după ce executorul judecătoresc a plecat din sediul PRM, Vadim Tudor a declarat: "Am repurtat o nouă victorie în faţa mafiei imobiliare".


"Eu nu voi pleca de aici, tineretul PRM este dispus să se lege cu lanţuri", a afirmat Vadim Tudor.
El l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că încearcă să scoată PRM din sediu şi să-l destructureze.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite