UPDATE Sergiu Nicolaescu rămâne în PSD: "M-am gândit mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul a explicat întoarcerea sa în rândul social-democraţilor, la două zile după ce a anunţat că îşi dă demisia din partid, prin faptul că s-a gândit mai bine.

UPDATE 10.52 Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat că Sergiu Nicolaescu a venit la şedinţa de miercuri dimineaţă a grupului PSD din Senat şi "ne-a spus că îi pare rău că a luat această decizie şi că îşi cere scuze, că au fost unele presiuni din partea unor colegi pentru a demisiona (...). Nu ne-a spus cine a făcut presiunile, a spus doar că îşi cere scuze şi revine în grup şi în partid", a afirmat Sârbu.

Senatorul Sergiu Nicolaescu, membru PSD încă din 1990 de pe vremea FSN, a fost întrebat ce anume l-a determinat să revină asupra demisiei. "Să zicem că m-am gândit mai bine", s-a rezumat senatorul să explice, citat de NewsIn.

Senatorul Sergiu Nicolaescu şi-a anunţat demisia din PSD după ce o comisie de analiză internă din partid a ajuns la concluzia că activitatea acestuia la preşedinţia Comisiei de cultură din Senat nu poate continua în situaţia în care favorizează punctele de vedere ale PDL. Nicolaescu a făcut referire la o "nepotrivire de caracter" cu unii dintre liderii actuali ai partidului, însă în momentul în care a fost întrebat dacă este vorba despre preşedintele partidului, Victor Ponta, a menţionat că nu dă "nume".

Citeşte mai multe despre acest subiect:

Sergiu Nicolaescu şi-a dat demisia din PSD

Nicolaescu: „Nu mă duc la alt partid"

Sergiu Nicolaescu: „Demisia mea din PSD este ca un divorţ"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite