Neamţu îl trimite pe Ungureanu la Biblie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu
Mihail Neamţu

Preşedintele Partidului Noua Republică Mihail Neamţu a comentat pe Facebook înfiinţarea partidului Forţa Civică, condus de Mihai-Răzvan Ungureanu. Făcând trimitere la o parabolă biblică, Neamţu îi aminteşte fostului premier că "nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi", referire la faptul că unii lideri ai partidului nou înfiinţat au făcut carieră în rândurile altor formaţiuni politice.

Neamţu îi aminteşte lui Ungureanu una din pildele lui Isus ce apare în Evangheliile sinoptice: "Iisus le-a spus lor şi o pildă: Nimeni, rupând petic de la haină nouă, nu-l pune la haină veche, altfel rupe haina cea nouă, iar peticul luat din ea nu se potriveşte la cea veche."

"Şi nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi, altfel vinul nou va sparge burdufurile; şi se varsă şi vinul şi se strică şi burdufurile. Ci vinul nou trebuie pus în burdufuri noi şi împreună se vor păstra", a mai scris liderul formaţiunii Noua Republică.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales, vineri, preşedinte al partidului Forţa Civică, cu 944 voturi "pentru" şi 7 voturi "împotrivă", el fiind singurul candidat.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales preşedinte al partidului Forţa Civică

La prezentarea candidaturii sale la funcţia de preşedinte al partidului, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că aceatsă formaţiune politică s-a născut prin generozitate şi nu va ceda loc intereselor de grup, ci se va angaja la construirea unei Românii "aşa cum trebuie" în secolul XXI.

"Prin generozitate s-a născut partidul acesta, prin generozitate va merge mai departe, înţelegând fiecare dintre membrii săi că nu este vorba de a ceda loc intereselor de grup, ci e vorba de a se angaja împreună cu toţi colegii de partid la construirea unei Românii aşa cum ar trebui să fie în secolul XXI într-o Europă unită", a spus Ungureanu.

Cristian Preda, despre pedeliştii care s-au dus la MRU: Ar trebui să venim cu figuri noi, nu cu traseişti

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite