Marian Vanghelie: "Nu m-am întâlnit nici cu Geoană şi nici cu Voicu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a negat o posibilă întâlnire cu Geoană şi cu Voicu
Marian Vanghelie a negat o posibilă întâlnire cu Geoană şi cu Voicu

Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Marian Vanghelie, neagă posibilitatea unei întâlniri avută, miercuri seara, cu Mircea Geoană şi Cătălin Voicu, ultimul fiind acuzat de trafic de influenţă în forma continuată, dar a recunoscut ca a fost la restaurantul Perla din Capitală.

Vanghelie a ţinut să precizeze că a fost la aniversarea preşedintelui organizaţiei de la Satu Mare, Gheorghe Ciocan. "A fost ziua domnului Ciocan. Eu ştiu că a fost şi domnul Mircea Geoană la restaurantul Perla, însă domnul Voicu nu a fost. Staţi să mă edific, eu nu m-am întâlnit nici cu Geoana şi nici cu Cătălin Voicu", a raspuns liderul PSD Bucureşti acuzaţiilor cum că cei trei ar fi "pus tara la cale", informează ziare.com.

Mai citiţi şi:

Geoană rezistă şi la al doilea atac

Senatorul Voicu a „umblat“ la martori

Cătălin Voicu, din nou la DNA

Marian Vanghelie a completat că, la restaurantul Perla au fost "şi alţi 20 de colegi", negând o posibilă întâlnire cu Geoană şi cu Voicu. "În nicio formulă nu m-am întâlnit cu cei doi. Niciodată nu am luat masa cu Voicu, de când are interdicţia de la DNA. La Perla am fost miercuri seara oficial. Dacă o să vă uitati la pozele de la paparazzi o să vă arate că am intrat prin faţă, am ieşit prin faţă, iar după jumăte de oră am plecat. Nu l-am vazut nici pe domnul Dragnea, dar ştiu că a fost. Eu am venit mai târziu", a spus vicepreşedintele PSD.

În cursul zilei de joi au apărut diferite informaţii, pe internet, conform cărora Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Marian Voicu au avut o întâlnire miercuri seara.

În luna decembrie, Cătălin Voicu a primit interdicţie să discute cu Hrebenciuc, Vanghelie şi Dan Ioan Popescu. "Timp de 30 de zile nu am voie să mă văd cu Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu", a declarat, vineri, senatorul PSD Cătălin Voicu, la un post de televiziune.

Social democratul este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătura privată, participaţie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilităţii, în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoana, a negat, joi, o posibilă întâlnire cu Marian Vanghelie şi cu senatorul Cătălin Voicu. "Cei din presă care au dat informaţia să se lase de astfel de făcături. Este o mare minciună", a precizat fostul lider al PSD.

Cătălin Voicu a precizat, la rândul său, că nu a existat "nicio întâlnire în trei". "Nu am fost la nicio întălnire cu nimeni şi fac o precizare: interdicţia nu a mai fost prelungită, ea nu mai există din 9 ianuarie", a spus acesta la un post de televiziune, în cadrul unei intervenţii telefonice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite