Cristian Diaconescu a făcut plângere la Parchet pentru că a fost urmărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a depus astăzi o plângere la Parchetul General, cerând procurorilor să investigheze cine a pus să fie monitorizat timp de 10 zile înainte de Congresul PSD care a avut loc sâmbăta trecută.

Plângerea făcută de Diaconescu vine după ce sâmbătă jurnalista Floriana Jucan a declarat că ar fi în posesia unor documente şi imagini din care reiese că Cristian Diaconescu a fost urmărit timp de zece zile şi că s-ar fi încercat compromiterea sa, însă acesta a negat că ar fi fost forţat să îşi retragă candidatura la şefia PSD. Ulterior, în emisiunile de televiziune s-ar fi vehiculat că în spatele presupusei monitorizări a liderului social-democrat s-ar afla ofiţeri din SRI.

Nassar: Diaconescu îşi va retrage candidatura de la şefia PSD / Diaconescu infirmă zvonurile

Diaconescu va candida la şefia PSD, după ce a refuzat funcţia de vicepreşedinte

Certuri, trădări şi răzbunări în interiorul PSD de-a lungul istoriei

"Am luat această decizie astăzi. Nu mi-am pregătit deloc această decizie. Am privit sala, am privit oamenii, am discutat şi cu Victor (Ponta - n.r.) şi am luat decizia. Probabil că unii văd calcule tenebroase, dar pentru mine contează că am lucrat cu Mircea Geoană 16 ani. Îl cunosc mai bine decât foarte multă lume, dar nu vreau să-l judec", a spus Cristian Diaconescu la Realitatea TV.

Diaconescu a făcut această precizare după ce jurnalista Floriana Jucan a declarat că a primit 36 de pagini de monitorizare, însoţite de suport video, în care Cristian Diaconescu ar fi fost surprins în diferite ipostaze "compromiţătoare". Potrivit jurnalistei, Diaconescu ar fi fost urmărit în perioada 1-10 februarie. Jurnalista a mai spus că a decis să nu publice aceste documente, pentru că a considerat că se încerca discreditarea lui Diaconescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite