Nassar: Diaconescu îşi va retrage candidatura de la şefia PSD / Diaconescu infirmă zvonurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a infirmat zvonurile conform cărora el şi-a anunţat retragerea din cursa pentru preşedinţia PSD, aşa cum ar fi anunţat Rodica Nassar marţi seara.

UPDATE: Cristian Diaconescu a dezminţit informaţia conform căreia nu mai condidează la preşedinţia PSD. El a spus că nu se retrage din cursa pentru şefia PSD în această seară, la Antena 2, la emisiunea Vorbe Grele.

Nassar a anunţat că Diaconescu nu va mai candida pentru şefia PSD, ci va accepta oferta făcută de Mircea Geoană, aceea de a se înscrie în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în echipa actualului şef PSD.

Nassar a declarat că social-democratul Cristian Diaconescu a sunat-o pentru a-i transmite că îşi va retrage candidatura şi că va adera la echipa lui Mircea Geoană pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.

El nu a participat la Consiliul organizaţiei Bcureşti a PSD care a avut loc în această seară, dar ar fi rugat-o pe Rodica Nassar să-şi ceară scuze în numele lui şi să anunţe membrii că îşi retrage candidatura.

Această nouă declaraţie vine în urma anunţului făcut astăzi de Ion Iliescu, cel care se va retrage din toate funcţiile pe care le deţine în PSD, dar şi după ce Adrian Năstase şi-a retras candidatura, iar Miron Mitrea a lăsat de înţeles că va boicota Congresul Totodată, este posibil ca Radu Mazăre să nu mai candideze, ci să facă parte din echipa lui Mitrea, iar Victor Ponta şi-a anunţat şi el candidatura la şefia partidului social-democrat. 

Totodată, Vanghelie confirmă sprijinul PSD Bucureşti pentru Diaconescu în funcţia de prim-vicepreşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite