VIDEO Cornel Dinu insistă că Roman a cerut, la telefon, ajutorul sovieticilor. Roman susţine că a vorbit cu o colegă din liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu l-a acuzat din nou, joi seară, pe Petre Roman că ar fi cerut ajutorul sovieticilor în timpul evenimentelor din decembrie '89. Invitat la emisiunea "Naşul" de pe postul B1 TV, Roman a negat că ar fi luat legătura cu Moscova şi a precizat că în în acele momente a folosit într-adevăr telefonul, însă numai pentru a vorbi cu o colegă de liceu. 

La această dispută a venit în completare şi părerea lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul a sprijinit şi el afirmaţiile lui Cornel Dinu (click pentru VIDEO) precizând că l-a auzit pe Roman vorbind la telefon în limba rusă.

Petre Roman a negat cu vehemenţă toate acuzaţiile care i s-au adus şi a susţinut până în pânzele albe că a folosit telefonul doar pentru a-şi contacta o fostă colegă de liceu cu care a vorbit în română şi nicidecum în rusă. De asemenea acesta a catalogat afiramaţiile făcute de Cornel Dinu ca fiind mincinoase şi maliţioase.

"A vorbit cu cineva în limba rusă. L-am auzit si eu. Eu nu cunosc limba rusă dar nu vorbea prea bine. Chiar l-am intrebat: Cu cine vorbesti? Nu mi-a raspuns", şi-a amintit Sergiu Nicolaescu (click pentru VIDEO).

"Îmi pare rău, Petre, dacă nu-ţi aduci aminte. Erai nu în biroul în care era Iliescu, erai în biroul din faţă şi aveai telefonul la ureche. Nu vorbeai bine, dar încercai să te descurci. Eu nu spun ce discuţie aveai. Eu spun că vorbeai cu cineva în ruseşte. Şi la un moment dat, probabil, domnul Dinu te-a vazut în scena respectivă", a continuat regizorul atunci când Petre Roman a negat cu vehemenţă existenţa acestei întâmplări.

"Singura persoană cu care am vorbit, dar nu în limba rusă, a fost o colegă din liceu care era foarte bună prietenă cu fata lui Corneliu Bogdan, fost ambasador al României în Statele Unite. Un om foarte apreciat", s-a apărat Roman.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite