Petre Roman: "Cine eram eu să să iau legătura cu nu ştiu ce consul?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Mazilu (stânga), alături de Ion Iliescu şi de Petre Roman
Dumitru Mazilu (stânga), alături de Ion Iliescu şi de Petre Roman

Petre Roman susţine categoric faptul că nu a fost vreun purtător al intereselor sovietice în România. "Eu vorbesc de aceia care erau în mijlocul evenimentelor înainte să apară interesele politice", a spus Roman la B1TV.

Cornel Dinu susţine însă că Petre Roman cerea ajutorul ruşilor în limba rusă şi că erau în jur de 500 de spioni KGB băgaţi în public.

"Aceasta este o minciună sfruntată. Cine eram eu să să iau legătura cu nu ştiu ce consul. De ce vine acest cetăţean după 20 de ani să spună această aberaţie? Cine era consulul respectiv şi când m-am întâlnit cu el?", a mai spus Roman.

"Nu l-am văzut niciodată, habar nu am de existenţa lui. Nu l-am văzut în noaptea 22 - 23. Vroia să fie ministru pentru sport şi l-am pus pe Angelescu. [... ] Nu am văzut-o nici pe doamna Nina Iliescu. Sub nicio formă nu am văzut aşa ceva. Atacul ăsta împotriva lui Petre Roman nu este întâmplător. Când am votat guvernul legitim, Dinu a dorit să fie în Guvern şi nu l-am pus pentru că nu avea ce să caute un om de această calitate" a declarat Roman despre Cornel Dinu.

Petre Roman este de părere că aceste afirmaţii făcute acum de Cornel Dinu ar fi trebuit menţionate în campania din '90, când s-a dezbătut pe larg această temă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite