VIDEO Cornel Dinu: Sergiu Nicolaescu a văzut când Petre Roman vorbea la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu, care l-a acuzat pe Petre Roman că a cerut ajutor sovieticilor în '89, infirmă faptul că a solicitat vreo funcţie în '89, aşa cum spune Petre Roman.

"Am fost tot timpul împreună şi nu am cerut nicio funcţie", a contraatacat Cornel Dinu la B1TV, într-o intervenţie telefonică.

Mihai Bujor, Petre Roman, Nina Iliescu erau în noaptea în care Cornel Dinu susţine că au stat opt ore împreună, în momentul în care Roman vorbea la telefon cu un consul, ca şi Ion Iliescu de altfel.

"Adevărul îmi e mai drag decât orice minciună pe care încercaţi să o spuneţi dumneavoastră.[...] Dumneavoatră stăteaţi pe scaun şi vorbeaţi cu acel consul", a mai spus Dinu.

"Eşti prins în această reţea, eşti prins în această capcană în care spui că nu ai stat opt ore cu mine. Sergiu Nicolaescu a văzut".

"Ai fost numit pe filiera sovietică prim-ministru", a atacat dur Cornel Dinu.

Petre Roman susţine că nu o cunoştea pe Nina Ileiscu în acel moment, însă Cornel Dinu este de altă părere: "Doamna Ilescu a fost tot timpul în incintă cu dumitale şi cu domnul Iliescu. La domul Roman te poţi aştepta la orice."

Cornel Dinu susţine că în acea noapte mai erau prezenţi şi Silviu Brucan, Sergiu Nicolaescu, Mihai Bujor. Petre Roman este de părere că nimeni nu a confirmat acest lucru şi că este o diversiune oribilă. "Nu înţelegi că nu s-a întâmplat şi că inventezi", i-a spus Roman lui Cornel Dinu la B1TV.

Petre Roman contestă telefonul despre care spune Cornel Dinu, însă nu contestă faptul că ar fi putut fi prezent în noaptea dintre 22 şi 23 decembrie.

Cornel Dinu spune că Roman i-a spus lui Ion Iliescu că ar trebuie să vină ruşii, iar Iliescu a spus că acceptă orice, în afară de imixiune cu trupe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite