FOTO Un autobuz RATB a lovit două maşini în Capitală / Şapte persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc, joi la prânz, în apropiere de cartierul Ferentari din Capitală. Un autobuz cu pasageri de pe linia 323 a lovit două maşini, iar şapte persoane au fost rănite.

Mijlocul de transport în comun a lovit o dubiţă staţionată pe trotuar, după care a lovit şi un taxi. La faţa locului au ajuns mai mult echipaje SMURD, care au transportat persoanele rănite la spital.

„Un autobuz RATB a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit o autoutilitară ce se afla parcată regulamentar pe strada Toporaşi, iar din cauza impactului  a pătruns pe contrasens şi a lovit un taxi în care se aflau patru persoane. În urma acestor coliziuni şapte persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri“, a spus purtătoarea de cuvânt a Brigăzii de Poliţie Rutieră, Ioana Stancu.

Tot ea a mai spus că patru dintre persoanele rănite sunt oamenii care se aflau în taxi, iar celelalte trei se aflau în autobuz. „Printre persoanele rănite se află şi ambii şoferi, care au fost transportaţi la spital, unde li se vor lua şi probe de sânge. Nimeni nu este accidentat grav, din câte am înţeles de la colegii de la SMURD", a mai spus Ioana Stancu.

Faptul că accidentaţii sunt în afara oricărui pericol a fost confirmat şi de purtătoru de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa. "Din primele investigaţii, victimele nu au leziuni grave", a zis Opriţa.

În urma accidentului, circulaţia din zonă a fost blocată, şoferii fiind sfătuiţi să evite drumul dintre Şoseaua Giurgiului şi Calea Ferentari.

Citeşte şi:

Accidentele se ţin lanţ la Iaşi. Firele de electricitate care alimentează tramvaiele au căzut în mijlocul unei intersecţii

Iaşi: Agentul ucis de tramvai a fost înmormântat cu onoruri militare. Colegii i-au compus o poezie

Iaşi: Vatmanul din tramvaiul groazei a ajuns în arestul Poliţiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite