FOTO Voluntarii au doborât munţi de gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii respiră de ieri aer mai curat. Proiectul „Let’s Do It, Romania!“ a scos din case zeci de mii de voluntari care au muncit ca să scape ţara de o parte din gunoaiele aruncate aiurea.

La Braşov, mobilizarea a surclasat celelalte oraşe mari ale ţării. Peste 10.000 de persoane s-au oferit voluntar la ecologizare. Mai multe obiective turistice, ca Lacul Dumbrăviţa, Masivul Postăvaru sau Pietrele lui Solomon au fost şi ele vizate de „Marea Curăţenie".

Mai citeşte şi:

Campania "Let's Do It, Romania !" sau, pe româneşte, "Hunedoara, pe făraş"
Bacău: Mascații au adunat gunoaiele din Buhuși
Craiova: Mii de voluntari din Dolj au dus războiul cu gunoiul
Let's do it Galaţi/ Peste 1.500 de voluntari gălăţeni au adunat gunoaiele din judeţ şi din municipiu
Beizadelele, la curăţat de gunoaie
Voluntarii au început curăţenia generală a judeţului Sibiu
„Let s do it ...” ca să fie şi la noi!

Locurile din jurul Bucureştiului, precum Mogoşoaia, Tâncăbeşti, Chiajna, Crevedia şi linia de centură au fost ieri curăţate de peste 7.000 de bucureşteni. Unii dintre ei au fost chiar copiii de la Şcoala Britanică însoţiţi de părinţi şi profesori.

„Se spune că oamenii cu bani sunt leneşi şi fiţoşi când, dimpotrivă, azi am văzut că tocmai aceştia au participat la acţiunea de curăţare în timp ce pătura mijlocie stătea la cârciumă", a povestit femeia de afaceri Monica Tatoiu, prezentă şi ea la acţiunea de ecologizare.

La Botoşani, o echipă de numai 40 de voluntari a reuşit performanţa de a aduna în numai trei ore peste cinci tone de gunoaie. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite