Tragediile care au speriat litoralul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul tragediilor cu „domnii Goe" de pe şosele a fost deschis de cel mai grav accident produs vreodată în oraş: în februarie 2007, patru tineri de 20 de ani au murit într-un Porsche Cayenne ultimul răcnet, ce a retezat, cu peste 200 de km/h, un copac şi un stâlp de iluminat din Mamaia, apoi a explodat.

Accidentul s-a produs la 18 februarie 2007, la ora 4.15, în staţiunea Mamaia. Fiul patronului complexului Gociman din Mamaia, George Gabriel Gociman (20 de ani), se afla în automobilul său Porsche Cayenne, împreună cu trei tineri de vârsta lui. La primul sens giratoriu din Mamaia, şoferul bolidului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive - peste 200 de kilometri la oră. Bolidul s-a izbit frontal de un copac pe care l-a retezat, apoi a secţionat un stâlp de iluminat şi a explodat. Niciuna dintre victime nu a supravieţuit. George Gabriel Gociman era un împătimit al curselor, maşina sa fiind „preparată" - adică avea 500 de cai-putere şi dublă turbină.

Citiţi şi:

Piţipoance şi beizadele, stăpâni pe cai-putere

Un şmecher de 18 ani cu BMW Cabrio a făcut praf trei maşini şi a întrerupt curentul în Piaţa Unirii

Cristian Adam Mărgulescu (18 ani) a primit cadou de majorat un BMW, pe care a apucat să-l conducă doar câteva luni. Cu doar cu trei zile înainte să moară fusese prins de Poliţia Rutieră pe când circula cu 121 de kilometri la oră prin Constanţa. Rămăsese fără permis, dar la 28 iunie a făcut o cursă cu prietenul lui, Alexandru Radu Alexe, care împlinise 17 ani în ajun, şi cu un alt băiat de 15 ani, Cătălin Mazilu. Viteza excesivă cu care a circulat pe şoseaua de variantă a Constanţei le-a fost fatală primilor doi.(Au contribuit Roxana Glăvan, Georgiana Voineagu)

Şosele însângerate de şoferii teribilişti

25 noiembrie 2008. Gelu Matei (28 de ani), fiul preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Box, a lovit cu BMW-ul, în zorii zilei, pe trotuar, doi bărbaţi care se îndreptau spre muncă. Unul a murit, iar altul a fost grav rănit. Şoferul avea o alcoolemie de 1,15 grame la mie.

9 mai 2008. Cosmin Manea (21 de ani) se afla la volanul autoturismului Opel Omega. Din cauza vitezei, şoferul nu a mai putut redresa maşina şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Bilanţul: 4 morţi.

5 septembrie 2009. În Sibioara, Bogdan Cosmin Cazacu (20 de ani), aflat la volanul unei maşini Honda, a intrat într-un stâlp după ce a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive. Bilanţul: 4 morţi.

FOTOGALERII Şoselele din Vest sunt drumuri ale morţii, o sută de şoferi şi-au pierdut viaţa în 2010

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite