Sinuciderea Mădălinei Manole, în presa străină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştirea despre dispariţia artistei şi despre înmormântarea acesteia a făcut subiectul mai multor articole în presa din toată lumea. „The Washington Post“ şi „Miami Herald“ sunt doar câteva dintre publicaţiile care au relatat despre moartea Mădălinei Manole în ultimele zile. 

„Mădălina Manole a murit când prietenii se pregăteau să-i cânte «La Mulţi Ani», ceea ce ridică multe întrebări. Unii psihologi cred că, în general, momentul aniversării poate implica luarea unor decizii neobişnuite, iar motivele pot fi umbrite de decizii emoţionale, dar ar putea ca perspectiva unei noi aniversări să aibă o influenţă atât de mare încât să o determine să se sinucidă?", se întreabă jurnaliştii de la „The Brilliant Stories".

Mai citiţi şi:

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

FOTOREPORTAJ Ultimele aplauze pentru Mădălina Manole

Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe

Soţul Mădălinei: "Declaraţiile lui Carmen Rădulescu sunt nişte invenţii"

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

O brăileancă a încercat să se sinucidă cu furadan, după modelul Mădălina Manole

Cunoscutul site american de ştiri „The Huffington Post" a publicat, vineri, la rândul său, ştiri despre moartea Mădălinei Manole. Publicaţia online a precizat că artista s-a lansat la vârsta de 15 ani şi că a devenit „una dintre cele mai iubite cântăreţe ale României".

Associated Press a dus vestea

Agenţia de presă Associated Press a fost cea care a difuzat mai multe ştiri, care apoi au fost preluate de ziare şi de televiziuni. MSNBC, „Miami Herald", „The Seattle Times", CBS şi multe alte site-uri au difuzat zilnic informaţii despre rezultatele anchetei şi despre înmormântarea artistei. Acestea au mai scris şi despre refuzul Bisericii Ortodoxe de a-i face o slujbă în biserică pentru că sinuciderea este considerată „un păcat major".

Ştirea despre moartea cântăreţei Mădălina Manole a făcut înconjurul lumii, fiind anunţată şi în Taiwan, pe site-ul publicaţiei „Taiwan News", dar şi în Australia, de către publicaţia „Sydney Morning Herald".

Mădălina Manole s-a sinucis, în noaptea de marţi spre miercuri, înghiţind Furadan - o substanţă extrem de toxică. Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după o tentativă eşuată luna trecută. Cântăreaţa s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi-o lună, pe nume Petru.

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

„The Washington Post" despre Mădălina

Chiar şi prestigioasa publicaţie americană „The Washington Post" a scris trei articole despre tragica dispariţie a Mădăline Manole, catalogată de jurnaliştii de peste Ocean drept „o cântăreaţă de top". Articolele oferă informaţii despre moartea ei şi notează că, la înmormântare, vedeta nu a avut parte de o slujbă religioasă obişnuită.

image

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite