Robert Turcescu a refuzat şefia TVR: "Nu te poţi duce la un război cu o jumătate de sabie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al postului de radio Realitatea FM, Robert Turcescu, a declarat joi pentru hotnews.ro că a refuzat postul de director general al TVR.

"Mi s-a propus varianta unui mandat interimar de şase luni şi am declinat oferta. Nu te poţi duce la un război cu o jumătate de sabie, călare pe o jumatăte de cal", a zis Robert Turcescu, potrivit sursei citate.

La 29 martie 2010, fostul director general al TVR, Alexandru Sassu (apropiat al PSD), alături de întregul Consiliu de Administraţie al TVR, au fost demişi de Parlament, după ce pierderile raportate de postul public în 2008 s-au ridicat la 13 milioane de euro.

Principalele persoane vehiculate pentru preluarea postului rămas vacant au fost ziaristul Ion Cristoiu, directorul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, Rodica Culcer şi Robert Turcescu.

Preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, a declarat că TVR va reveni PDL, iar Societatea Română de Radiodifuziune va reveni UDMR.

Băsescu contra TVR: În noiembrie 2009, în timpul campaniei electorale pentru preşedinţia României, Traian Băsescu a refuzat să participe la o dezbatere TVR deoarece directorul Alexandru Sassu a modificat în ultimul moment detaliile emisiunii. Cu acea ocazie, Traian Băsescu a precizat că nu mai apare la TVR câtă vreme serviciul public de televiziune este condus de "omul PSD-ului".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite