„Lordul drogurilor din Corbeanca”, şapte ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Nadolu (42 de ani), zis „Paco", supranumit „Lordul drogurilor din Corbeanca" a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru trafic internaţional de droguri.

Constantin Nadolu şi-a recunoscut infracţiunile de care a fost acuzat şi a beneficiat de o reducere a pedepsei. DIICOT a contestat la Curtea de Apel Bucureşti această condamnare şi a solicitat o condamnare mai mare. Complicele lui Nadolu, Cătălin Iosif (42 de ani), nepotul magicianului Josefini, nu a recunoscut faptele şi se judecă în continuare la Tribunalul Bucureşti. Cei doi români sunt membrii unei importante reţele internaţionale de traficanţi de cocaină. Gruparea, formată din cetăţeni columbieni, români şi de alte naţionalităţi, aducea drogurile din America de Sud în România, ascunse în containere cu peşte congelat.

Legături cu clanul Medellin

Procurorii DIICOT au arătat că, în ultimii cinci ani, cei doi au participat la aducerea în Europa a peste cinci tone de cocaină din Columbia, ascunse în containere cu peşte congelat. Procurorii susţin că nucleul reţelei de crimă organizată este în Columbia unde se află, de altfel, liderii cartelului de droguri Medellin. Aceştia sunt fraţii Miguel şi Victor Mejia Munera, supranumiţi „Los Mellizos" (Gemenii).

Fabuloasa avere a traficanţilor români

Ziarul Adevărul a dezvăluit în mai multe articole ramnificaţiile internaţionale ale traficanţilor de droguri, drumul cocainei şi averile acestora.

Cartelul Medellin din România: Paco şi Carlitos din Corbeanca


Cum au corupt românii un caporal ecudorian

Cătălin Iosif şi Constantin Nadolu au dat 30.000 de euro pentru ca un caporal ecuadorian să consemneze că nici măcar câinele antidrog nu a depistat stupefiantele pe care le aduceau în România.


Jongleriile nepotului lui Iosefini cu Poliţia ecuadoriană

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite