Investigaţie: Ceauşeştii au o moştenitoare secretă, fiica lui Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii cotidianului „Naţional" au descoperit, în exclusivitate, fiica ascunsă a unuia dintre copiii dictatorilor, Valentin Ceauşescu.

Alexandra Ceauşescu (14 ani) s-a născut în 1996 şi este elevă în clasa a opta la un colegiu din Bucureşti. Potrivit Naţional, tatăl fetei, Valentin Ceauşescu (62 de ani) a făcut tot posibilul să nu se afle de Alexandra.

Alexandra este copilul din a doua căsnicie a lui Valentin Ceauşescu, cu Cristina. Când s-a născut Alexandra, Valentin Ceauşescu avea 48 de ani.

UPDATE Deputatul social-democrat Mădălin Voicu a declarat că Valentin Ceauşescu are, de fapt, doi copii: un băiat mai mare din căsătoria cu Dana Borilă, şi o fată mai mică din căsătoria cu Cristina Duna.

"Nu ar fi avut nici un motiv să o ascundă şi nici nu ştiu să fi dorit să o ascundă. Fata a mers normal la grădiniţă, la şcoală, toată lumea ştia cine era. Eu o vedeam când era mică în parcul Ion Voicu, fost Ioanid, unde se juca, că Valentin stătea pe aproape pe atunci, pe undeva pe str.Drobeta, dar de când s-au mutat n-am mai văzut-o. Fata seamănă mai degrabă cu Valentin, ţin eu minte, că n-am mai văzut-o de cinci ani", a declarat Mădălin Voicu, citat de RTv.

Citiţi aici tot articolul.

Mai citeşte şi:

Nepotul lui Ceauşescu: "Nu am avut dubii în privinţa locului în care a fost îngropat Nicolae Ceauşescu"

Deshumarea Ceauşeştilor

Misterele execuţiei şi înhumării Ceauşeştilor

 "Dacă ar fi trăit în zilele noastre, Nicuşor Ceauşescu ar fi fost o beizadea de bani gata"

Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: „Era un mare beţiv. Nu-i ajungea un kil' de whisky pe zi!"

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite