VIDEO Imagini de la percheziţiile făcute la locuinţa lui Sorin Ovidiu Vîntu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini de la percheziţiile operate de procurori joi casa lui Sorin Ovidiu Vîntu, au fost difuzate de Realitatea TV.  Camerele de supraveghere au surprins momentul în care anchetatorii, însoţiţi de mai mulţi civili, au făcut descinderea, iar unul din câinii lui SOV a fost împuşcat. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

VIDEO Anchetatorii i-au împuşcat câinele lui Vîntu / Imagini cu animalul rănit

Filmul arestării lui Sorin Ovidiu Vîntu

Referatul în baza căruia s-a cerut arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

STENOGRAME din dosarul lui Vîntu

Procurorii au confiscat mai multe calculatoare de la locuinţa lui Vîntu. Percheziţii au făcute şi la locuinţele partenerilor săi de afaceri Octavian Ţurcan şi a lui Alexandru Stoian au fost percheziţionate de procurori.

Cei trei au fost arestaţi în cazul lui Nicolae Popa, fostul director Gelsor, condamnat, în lipsă, la 15 ani de detenţie pentru fraudarea a peste 300.000 de investitori FNI.

Autorităţile române ajutate de SRI au percheziţionat mai multe case în dosarul lui Nicolae Popa. Printre casele percheziţionate: cea a lui Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca (preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom), Octavian Ţurcan (fostul vicepreşedinte al Băncii Române de Scont) şi Alex Stoian (şoferul lui Vântu).

Motivul invocat de autorităţi: Vântu i-a trimis bani, prin interpuşi, lui Nicolae Popa, în Indonezia.

Din locuinţa lui SOV, procurorii au ridicat mai multe calculatoare.

image

În intervenţia de joi dimineaţă, anchetatorii i-au împuşcat câinele lui Vîntu.

Joi seară s-a terminat percheziţia la casa lui Liviu Luca din comuna prahoveană Păuleşti. De acolo, anchetatorii au ridicat mai multe înscrisuri şi un laptop. Luca nu a făcut declaraţii jurnaliştilor aflaţi la poarta reşedinţei sale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite