VIDEO Anchetatorii i-au împuşcat câinele lui Vîntu / Imagini cu animalul rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câinele lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost împuşcat, joi dimineaţa, de către anchetatorii care au descins la reşedinţa lui SOV din Capitală. Surse apropiate omului de afaceri au declarat, în exclusivitate pentru Adevărul, că unul dintre poliţişti a tras în piciorul câinelui cu un glonţ de cauciuc pentru a-l imobiliza.

Este vorba despre un câine-lup uriaş. Îl cheamă Baron, este aproape orb şi este foarte prietenos.  El era dezlegat în curtea lui Vîntu din strada Paris. Câinele a fost astăzi operat la spitalul pentru animale Ilioara şi are mai multe bandaje la picioare.

Update: La ora descinderii anchetatorilor Sorin Ovidiu Vîntu nu se afla pe strada Paris. În locuinţa sa era, în schimb, fiica sa cu un copil de un an care au fost treziţi de împuşcături.

Un alt incident a avut loc joi la reşedinţa lui Liviu Luca, percheziţionată de poliţişti sub supravegherea procurorului. Una dintre maşinile anchetatorilor nu a mai pornit din loc.

Filmul arestării lui Sorin Ovidiu Vîntu

Referatul în baza căruia s-a cerut arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

STENOGRAME din dosarul lui Vîntu

VIDEO Imagini de la percheziţiile făcute la locuinţa lui Sorin Ovidiu Vîntu

Joi dimineaţa, s-au făcut percheziţii la Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca, Octavian Turcan şi Alex Stoian, în cazul lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor. În urma percheziţiilor, Vîntu, Turcan şi Stoian au fost arestaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite