Dragostea unei fetiţe de opt ani pentru jihad - imagini şocante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa are opt ani / Foto: 9 News
Fetiţa are opt ani / Foto: 9 News

O înregistrare video cu o fetiţă de opt ani care vorbeşte despre dragostea ei pentru jihad stârneşte noi controverse.

Fetiţa, pe nume Ruqaya în înregistrare, face face aceste comentarii controversate în timp ce se adresează mulţimii la o reuniune islamică organizată în Sydney de aripa australiană a grupării Hizb ut-Tahrir, potrivit Daily Mail. Autorităţile investighează în prezent trecutul fetiţei, care vorbeşte în filmuleţ despre dragostea ei pentru jihad, despre revoltele din Siria şi Ummah (întreaga lume islamică).

"Aceste revolte au demonstrat că această Ummah este vie şi sănătoasă, că sentimentele ei sunt pentru islam, dragostea ei este pentru jihad, ea s-a eliberat de frica pe care o purta", afirmă fetiţa, potrivit 9News.

"Copii de vârsta mea pot fi văzuţi pe străzi alăturându-se revoltelor, riscându-şi vieţile pentru a aduce mâncare, apă şi medicamente membrilor familiilor lor care au fost răniţi, unii dintre ei nu se mai întorc niciodată la mamele lor ... Nimeni nu este prea tânăr", adaugă ea.

Vezi aici imaginile video cu declaraţia fetiţei!

Sydney a fost scena unor revolte violente la sfârşitul săptămânii trecute, devenind ultimul dintre oraşele afectate de demonstraţiile generate în lume de filmul antiislamic "Innocence of Muslims". În urma revoltelor, 17 persoane au fost rănite, iar alte şase arestate. La protestele de la Sydney a fost  prezent şi un copil care a afişat un baner care incita la violenţă.

Filmul în care Anna a jucat rolul principal a înfuriat întreaga lume islamică, generând proteste violente din Malaezia până în Maroc. Şapte persoane au murit în ultima săptămână în timpul protestelor, iar alte câteva mii au fost rănite.

Cel mai violent atac al militanţilor islamişti, soldat cu moartea a patru oficiali americani, printre care şi ambasadorul SUA în Libia, a avut loc marţea trecută, în Benghazi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite