Directorul OTV Doru Iuga, reținut pentru proxenetism homosexual, este dus la arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria sectorului 2 București va decide astăzi dacă Iuga și alți cinci suspecți trebuie să rămână o lună după gratii, în stare de arest preventiv. Procurorii  care anchetează rețeaua de prostituție homosexuală cer arestarea.

Directorul OTV Doru Iuga, omul de afaceri german Klaus Zander şi alți patru suspecți au fost reţinuţi, joi seară, în urma audierilor de la Poliţia Capitalei. Patru dintre suspecți sunt acuzaţi de proxenetism şi alți doi de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor. În urma audierilor au fost emise şase ordonanţe de reţinere, inclusiv pentru Doru Iuga şi Klaus Zander.

În urma audierilor a peste 20 de persoane, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea sub învinuire a 15 persoane, dintre care patru pentru proxenetism, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Audierile continuă la Poliţia Capitalei, unul dintre suspecţi fiind adus din judeţul Maramureş. Persoanele care se prostituau în beneficiul reţelei câştigau zeci sau sute de lei, în vreme ce proxeneţii reţineau câştiguri de ordinul a mii de lei. Membrii reţelei racolau, de obicei, tineri din medii defavorizate, inclusiv minori fără adăpost şi le găseau clienţi pentru a se prostitua. Odată ce tinerii începeau să câştige mai mulţi bani, ajungeau să ceară ei înşişi să le fie găsiţi clienţi şi să fie transportaţi de proxeneţi la locuinţele acestora. Majoritatea tinerilor racolaţi sunt din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Poliţiştii şi procurorii i-au audiat, printre alţii, pe Doru Iuga, director la OTV, omul de afaceri german Klaus Zander, omul de afaceri român Andrei Staicovici, precum şi un fotbalist român din liga a IV-a, care are calitate de martor.

Scandalurile OTV: De la garsoniera şantajelor la blocul ţepelor

CITEȘTE ȘI: Despăgubiri pentru ţeapa de la „Sută % Adevărat” de la OTV. Reșițeanca a primit o parte din banii pentru apartament

Clarvăzătorul de la OTV cercetat pentru şantaj se ascunde de ochii lumii. Află ce s-a mai ales de cabinetul lui Doru Pârv din Arad

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite