DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Credeţi că procurorul DIICOT este vinovat pentru fuga lui Boldea? Sau a fost „ajutat“ deputatul să scape? Ce ascunde acest caz?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fac ce fac procurorii români şi iar o dau în bară! Ca mai mereu în ultimii ani. Cel mai recent caz este cel al lui Mihail Boldea, care a reuşit să părăseacă ţara fără niciun fel de probleme. Mai mult, şeful DIICOT, Codruţ Olaru, a apărut azi în faţa reprezentanţilor mass-media cu explicaţii jenante: „O complicitate a autorităților statului şi a incompetenței sau favoritisme de ordin politic ies din discuţie. E important

Citeşte AICI care sunt cele trei greşeli majore pe care le-au comis procurorul de caz Sorin Cărare de la DIICOT Galaţi şi superiorii săi în cazul deputatului fugar.

Mai mult, procurorul general al României, Laura Codruța Kovesi, a declarat că DIICOT știe unde este Boldea. Fuga lui Boldea este, însă, în viziunea Codruţei Kovesi, o slăbiciune a codului de procedură, care nu e suficient updatat.

Astfel, Kovesi a atras atenția că Boldea nu a fugit din țară, ci a ieșit legal, bucurându-se de imunitate și de lentoarea cu care se pun în aplicare deciziile procurorilor.

TU CE PĂRERE AI DESPRE TOT ACEST CAZ? Aşteptăm opiniiile în secţiunea de la finalul textului

Mai citiţi pe aceeaşi temă:

Infractorii adunaţi în PDL şi incompetenţii toleraţi în DIICOT

Codruţ Olaru, DIICOT: Am pus sechestru pe avere şi i-am blocat conturile lui Boldea

Deputatul Boldea va fi dat în urmărire internaţională

UPDATE Procurorii au terminat percheziţia la vila lui Boldea. L-au luat cu ei şi pe tatăl deputatului, pentru audieri

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite