Bunicul mort pe zebră a fost ucis în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Drăgan (22 de ani), şoferul din Craiova, care a agresat un bătrân pentru că traversa prea încet strada, va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Raportul medicilor legişti, finalizat ieri, a arătat că Pavel Rentea (62 de ani) a decedat din cauza şocului psihic avut când a fost bătut pe trecerea de pietoni, pe motiv că traversa strada prea încet. Cosmin Drăgan a făcut recurs şi a cerut să fie cercetat în stare de libertate, însă procurorii Tribunalului Dolj i-au respins cererea. „Până acum era cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. De acum va fi cercetat şi pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Nepoata bărbatului ucis de un şmecher cu BMW: „Tataie m-a apărat de omul rău“

O tânără de 19 ani a fost omorâtă pe zebră de un şofer cu antecedente rutiere

Între trauma psihosomatică şi deces există legătură de cauzalitate condiţionată, aceasta datorându-se fondului patologic preexistent", a spus Magda Bădescu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Deşi Drăgan a susţinut în faţa anchetatorilor că de fapt Pavel Rentea ar fi început gâlceava, camerele de supraveghere au arătat cum şoferul a coborât din maşină şi l-a doborât la pământ pe bărbat în două rânduri, sub ochii nepoatei sale.

„Mă bucur că s-a aflat adevărul. Deocamdată nu simt că s-a făcut dreptate, aştept sentinţa. Nu mai am încredere în totalitate în justiţie, dacă va fi cazul voi cere ca dosarul să fie mutat în alt oraş. Nu-l voi ierta niciodată!", a spus Ionuţ Rentea, fiul bătrânului decedat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite