Iaşi: O tânără de 19 ani a fost omorâtă pe zebră de un şofer cu antecedente rutiere (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Cuzic (19 ani) a murit ieri noapte la Spitalul de Neurochirurgie, după ce vineri a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni din faţa Poştei din Păcurari.

Ora 14.30 Prietenii tinerei au lipit pe stâlpii de lângă trecerilor de pietoni din centrul oraşului afişe prin care trag un semnal de alarmă asupra incidentelor din trafic. "Ce e viaţa omului astăzi eşti şi mâine nu-i. Ieşi din casă până afară şi nu ştii de te întorci iară. Viaţa are prioritate, conduceţi prudent, daţi prioritate pietonilor. Viteza ucide! Nu te vom uita niciodată. Te vom iubi mereu Ana Maria", au scris amicii tinerei pe afişe.

Ana Maria Cuzic (19 ani) pe 24 ianuarie

Ora 14.00 Şoferul, Ioan Manole (22 de ani), a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Tânărul este cercetat şi pentru un alt accident rutier, cu patru victime, pe care l-a provocat în urmă cu mai puţin de două luni la Roman, în judeţul Neamţ.

Ana Maria Cuzic (19 ani) în autocar

„Tânărul are un cazier rutier consistent şi reprezintă un adevărat pericol public. În asemenea circumstanţe se impune arestarea şoferului", a declarat Cornelia Prisăcariu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ana Maria Cuzic (19 ani)

Martorii accidentului din Păcurari spun că Manole, aflat la volanul unui Opel Vectra, a intrat în tânără cu peste 100 de kilometri la oră, fără măcar să calce frâna. În plus, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de poliţişti acasă la părinţi, în cartierul Galata. 

Ana Maria Cuzic (19 ani) la o petrecere la şcoală
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite