Pro şi contra sporului de xerox

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Hogea
Constantin Hogea

Scandalul iscat de propunerea primarului Tulcei, Constantin Hogea, de a introduce un spor de xerox pentru angajaţii administraţiei locale a stârnit indignare printre consilierii locali din opoziţie. Proiectul va fi supus la vot astăzi, la ora 13.00.

„Nu am văzut ataşat niciun studiu referitor la radiaţii. Eu nu am primit nimic la mapă şi nici ceilalţi colegi, deci nu există sau poate îl ţine secret domnul primar. Cum e posibil să se dea 15% spor de periculozitate pentru cei de la Starea Civilă de exemplu? Categoric voi vota împotrivă!", a declarat consilierul PSD Stoian Vâlcu.

Spor de xerox pentru primarul "iradiat" la cap

Ministerul Finanţelor: 400.000 de angajaţi de la stat au primit sporuri ilegale în 2008 şi 2009/Nicolae Văcăroiu dezminte informaţia

Sporuri ilegale în administraţia locală

„Este perfect legal, legea permite acordarea lui. Sunt angajaţi care au un salariu de 600 de lei", susţine în schimb viceprimarul pedelist George Blejan.

Primarul PDL Constantin Hogea îşi justifică iniţiativa făcând apel la moralitate. „Păi, e moral să avem angajaţi cu familie acasă care muncesc pentru 600 de lei pe lună? Sunt de părere că este un gest moral faţă de aceştia şi vă spun că sunt cu conştiinţa împăcată", ne-a declarat edilul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite