Ciprian Antohi, prietenul apropiat al Mădălinei Manole: "Se certa cu mama ei la telefon, iar aceasta îi critica cariera"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bun prieten al Mădălinei a vorbit la PRO TV despre relaţia Mădălinei Manole cu părinţii ei. Se pare că artista se certa des cu familia ei, care o critica adesea până şi pentru vestimentaţia pe care o aborda.

"Relaţia ei cu părinţii a fost mereu tensionată! Se certa cu mama ei la telefon, iar aceasta îi critica cariera",  a declarat Ciprian Antohi, un bun prieten al Mădălinei, care se cunoştea cu artista de 18 ani.

Citiţi şi:

Interviu cu Petru Mircea: "Mădălina a fost bătută în copilărie de mama ei"

Cel de-al doilea interviu cu Petru Mircea: «Mădălina îşi pierduse voinţa»

Părinţii Mădălinei Manole spun că Petru Mircea se purta ca un dictator

"Cred că de acolo de unde este Mădălina îmi spune "Lasă, n-ai tu treabă să apari în presă. Dar pentru că Puiu este acuzat pe nedrept şi pentru că am trecut prin mult împreună în ultimele trei luni, am venit să vorbesc. Primele semnale au fost în aprilie", a adăugat Antohi, care se cunoştea cu Mădălina de 18 ani.

Spunea că e hidoasă

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Vezi aici contul de facebook al artistei



Antohi a declarat că în ultima vreme era schimbată, ca şi cum ar fi trecut printr-o traumă. "Am întrebat-o de ce a făcut-o, ce se întâmplă. Mi-a spus că nu se mai suportă, că e hidoasă", a povestit acesta.

Când mergea la emisiuni şi se uita la casete zicea că arată bine, însă ulterior a credea că era de fapt hidoasă.

Citeşte articolul intergal în click.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite