Cătălin Chelu şi alţi trei suspecţi au fost arestaţi pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, duminică dimineaţă, cererea procurorilor DNA în acest sens. Cătălin Chelu şi celelalte trei persoane reţinute în cazul presupusei mite oferite lui Valentin Fătuloiu au fost arestaţi peventiv pentru 29 de zile.

Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea au fost duşi în arestul Direcţiei Cercetări Penale. Vezi aici ce acuzaţii i se aduc miliardarului Chelu şi ce probe au procurorii DNA

Citiţi şi: Fătuloiu, Chelu şi fabrica de mobilă Alprom

Flagrant la momentul oportun

Cazul "Mită la Interne": Stenogramă a unei discuţii private în cadrul staff-ului de la SIF

Hotărârea Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Unul dintre avocaţi a spus că în acest caz sunt şi probe ambientale.

Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă, iar Ştefan Badea este acuzat că i-ar fi facilitat intrarea lui Chelu la Fătuloiu, a spus avocatul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, Ioana Ionescu.

Aceasta a spus că fapta de cumpărare de influenţă, una dintre cele două acuzaţii aduse clientului său, nu s-a consumat deoarece banii nu au fost daţi.

Avocatul a arătat că Chelu a declarat în faţa procurorilor că nu i-a dat bani lui Fătuloiu şi că nu era speriat de dosarele în care este vizat. Chelu le-a mai spus procurorilor că orice afacerist mai important din România are astfel de dosare şi că, în opinia sa, acest caz nu este decât o făcătură, în încercarea "decapitării" societăţii Alprom, unde el este acţionar majoritar, împreună cu alte două persoane din cele reţinute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite