Directoarea ţepară rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Braşov au respins, ieri, recursul directoarei de operaţiuni de la Credit Europe Bank, Otilia Negrilă, cu privire la decizia de arestare. Acuzată că a comis o fraudă bancară de circa 2 milioane de euro, Negrilă a cerut să fie cercetată în libertate.

Otilia Negrilă a cerut în instanţă verificarea sistemele informatice şi video ale băncii, care dovedesc faptul că ea nu ar fi putut comite frauda bancară. Directoarea de operaţiuni a mai precizat că, în cei 15 ani de activitate în domeniul bancar, ea nu a creat niciodată probleme. Numărul păgubiţilor este în continuă creştere.

La sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) sosesc zilnic noi reclamaţii. „Până azi (ieri - n.r.), la ora 14.00, au fost depuse încă opt reclamaţii, numărul total al acestora fiind de 46". a precizat Ionel Spătaru, şeful CJPC Braşov. 

NU RATA:

FILMUL EVENIMENTELOR DIN ZIUA DESCOPERIRII DISPARIŢIEI BANILOR

Clienţii Credit Europe vor să dea în judecată banca


Până acum, sumele reclamate ajung la aproximativ 2,5 milioane de euro. În ciuda argumentelor prezentate, judecătorii Curţii de Apel au respins recursul, directoarea urmând să-şi petreacă următoarele 29 de zile în arestul Poliţiei Braşov. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite