Copila-schelet mai are de trăit doar câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Barna a ajuns la Spitalul de Pediatrie într-o stare jalnică
Gabriela Barna a ajuns la Spitalul de Pediatrie într-o stare jalnică

Medicii nu-i dau şanse de supravieţuire Gabrielei Barna, fata de 15 ani cu greutatea de numai 13 kilograme, internată acum trei zile la Spitalul de Pediatrie din Bacău.

Doctorii afirmă că „e o chestiune de câteva zile" până ce inima ei va înceta să mai bată.  „Nu mănâncă, nu bea apă. De fapt, nici nu poate să înghită. Stomacul ei nici nu poate să digere", a declarat Aurelia Ţaga, şefa Spitalului de Pediatrie.

Citeşte şi:
FOTO Părinţi care nu-şi merită copiii

La 15 ani cântărește doar 13 kilograme (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

Mama fetei de 13 kilograme, cercetată penal

În ciuda eforturilor făcute de medicii specialişti de a o alimenta artificial, copila nu dă niciun semn de ameliorare a stării extreme de grave în care se află. Gabriela a fost transferată ieri la Spitalul Judeţean Bacău. „Nici nu deschide gura.

Clipeşte rar şi indiferent de tratamentul administrat, nu asimilează nimic. Din punctul meu de vedere, şansele ei de supravieţuire sunt zero", a detaliat Petru Papuc, medic la Secţia de Chirurgie Infantilă.

Nimeni din familie nu s-a interesat de starea de sănătate a fetiţei. Gabriela a ajuns în fază finală de malnutriţie, deoarece timp de 15 ani a fost ţinută flămândă de mama sa, într-o magazie dezafectată. Femeia e cercetată penal şi riscă să fie condamnată la închisoare pentru neglijenţă.

Italia: Un copil român a supravieţuit deşi s-a născut cu doar 550 de grame

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite