Arma crimei de la Moreni, pierdută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Savin
Ionuţ Savin

Ionuţ Savin , adolescentul care şi-a ucis joi mama adoptivă cu 17 lovituri de cuţit pentru că nu i-a plătit internetul, a mers cu anchetatorii la groapa de gunoi unde susţine că a aruncat arma crimei.

Obiectul nu a putut fi însă găsit. Poliţiştii spun că, şi dacă Ionuţ spune adevărul, este destul de dificil să găsească cuţitul cu lama de 15-20 de centimetri printre mormanele de gunoi. La Aninoasa sunt aduse zilnic câte 24 de tone de gunoi.

Mai citiţi şi:

Criminalul minor, „educat“ de calculator

Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

Chiar şi aşa, oamenii legii spun că ancheta nu poate fi periclitată întrucât principalul suspect a recunoscut fapta atunci când s-a predat la poliţie. „A venit senin, foarte calm, s-a prezentat şi a zis: «Cred că eu sunt cel pe care îl căutaţi»", a declarat unul dintre poliţiştii care se ocupă de caz. Anchetatorii au cerut expertiza psihiatrică, care va avea loc cel mai probabil luni.

Psihologii spun că nu jocurile de strategie l-au determinat pe adolescent să-şi ucidă mătuşa care l-a adoptat de la câteva luni. „Faptul că a fost într-un Internet Café după ce a comis crima a fost ca un sistem de apărare. El a încercat să uite şi s-a refugiat în ceea ce îi plăcea mai mult să facă", a declarat Eugen Florea, psiholog.

CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite