Ancheta asasinării lui Marian Cozma e gata: rezultatele vor fi comunicate joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Marian Cozma, omagiat la Veszprem pe 8 septembrie
HANDBAL: Marian Cozma, omagiat la Veszprem pe 8 septembrie

Ancheta privind înjunghierea mortală a handbalistului român Marian Cozma a luat sfârşit, potrivit ziarului ungar Magyar Hirlap.

Inspectoratul general al Poliţiei din Veszprem, Ungaria, va face cunoscut joi, în cursul unei conferinţe de presă, rezultatele anchetei în cazul asasinatului comis la 8 februarie 2009 în faţa localului Patriot din Veszprem.

Poliţia din Veszprem are 27 de suspecţi, 14 fiind în stare de arest. Trei dintre cei reţinuţi sunt acuzaţi de crimă, doi pentru complictate, iar ceilalţi pentru vandalism şi distrugeri.

Marian Cozma, în vârstă de numai 26 de ani, a fost înjunghiat mortal, în inimă, în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, în urma unei altercaţii cu un grup de localnici rromi într-o discotecă din Veszprem, unde handbalistul sărbătoarea naşterera copilului unuia dintre colegii săi. Fostul jucător a fost înjunghiat de trei ori, rana letală fiind cea care i-a atins inima. Sportivii au fost atacaţi de un de un grup de aproximativ 30 de romi.

Alături de Marian, alţi doi colegi, croatul Ivan Pesici şi sârbul Zarko Sesum au fost şi ei atacaţi, primul fiind înjunghiat în rinichi, iar cel de-al doilea suferind un traumatism cranio-cerebral.

Monument în memoria handbalistului Marian Cozma, la Veszprem

Campioni printre îngeri

Ce n-am făcut pentru Marian Cozma

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite