DEZBATERE ADEVĂRUL Boc nu se aştepta să ningă mult! Ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DEZBATERE ON-LINE Prim-ministrul Emil Boc a declarat că l-au luat prin surprindere condiţiile meteo extreme de zilele trecute, după ce s-a fotografiat cu lopata în mână, în zăpadă. Efectele celor două zile de ninsoare şi viscol sunt foarte grave. Ce părere ai despre atitudinea lui Boc?

image

Trei persoane au murit, sute de maşini au fost blocate sub zăpadă şi transportatorii au pagube de miliarde. Capitala României a fost un oraş închis timp de două zile. Stocurile de gaze naturale nu sunt asigurate decât pe jumătate.

Ieri, Boc a cerut militarilor să intervină, s-a pozat cu lopata pe centura Bucureştiului şi a ameninţat prefecţii cu demiterea. Apoi a declarat că nu se aştepta să ningă atât de mult.

Tu ce părere ai despre cum a gestionat Boc această situaţie de urgenţă?

Ce părere ai despre reacţia autorităţilor? Puteau să facă mai mult?
Cine crezi că este vinovat pentru cele trei victime?

Postează opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos. Spune cititorilor adevarul.ro care este situaţia în oraşul tău, în regiunea ta, ce părere ai despre intervenţia autorităţilor locale, aşa cum ai constatat-o tu, direct, când ai ieşit din casă.

Comentariile prietenilor Adevărul de pe facebook vor fi postate aici.

Pe măsură ce se adună mai multe comentarii de la cititori, poţi să intri în dialog, comentând opiniile celor care participă la dezbatere.

Reacţii ale cititorilor, pe pagina de facebook:

Aly Alinutza: Ei nu se asteapta la nimic,pun pariu ca nici LA PROTESTE NU SE ASTEPTAU:)

Belghin Isleam: Un tampit!

Trif Petru: Sunt convins domnule boc ca nu te asteptai ca iarna nu poate fi ca vara!

Ileana Grigorescu: Când coasa, când lopata, e harnic rau de tot! deci, e pregatit sa munceasca!

Bucur Gheorghe: NU a nins asa mult,domnule.Zapada a fost viscolita si asa se intampla.

Floris Flavius Fvls:
Cei mai incompetenti,dezinteresati,neprofesionisti si iresponsabili ,guvernanti pe care i-a avut Romania vreodata! Sec.XXI si iesi pe autostrada sa dai zapada cu lopata!

Valentin Nicolae: Mai bine suprinde_ne prin demisie

Ban Alina Maria:
Pai voi asa faceţi tot timpul ....voi niciodata nu va asteptati la nimic....bine ca asteptati sa fiti votati

Raluca Tudor: La noi intotdeauna ne ia prin surprindere iarna ... nu stiu cum se face asta , mai ales ca suntem in ianuarie. Si mai sunt si "desteptii" care, cu toate ca stiau ce vreme e afara au plecat la drum fara sa aiba la ei macar motorina, apa si mancare si la urma se plang ca nu ii ajuta nimeni ... daca in alta tara se anunta cod portocaliu de vreme rea lumea isi face provizii si apoi sta in casa.

Bacauanu Fabian: Raluca Tudor ,mergi prin Germania si Austria unde si pe acolo sunt ierni mult mai aspre ca la noi si vezi cum sunt strazile pe acolo. Pur si simplu dai cu limba pe jos .Aia cum pot ? Simplu ,nu exista coruptie ca la noi ,au omul potrivit la locul potrivit si nu se schimba tot Ministerul Transporturilor cum vine altcineva la Putere .

Zoltán Páll: Macar face ceva, care dintre voi a pus mana pe lopata?

Balan Constantin: Boc ajuta cu lopata si tanti Wudrea impletea fulare si manusi celor prinsi in nameti, asta da guvern, Oprea a fost mai bandit se uita la boc cum manuieste lopata, dar asta nu e portocaliu si nu ai ce-i face.

Ion Alexandra Elena: Asta nu e treaba de prim-ministru.

Fornazier Anca: TREBUIE sa fie pregatit de orice situatie. Cu treaba asta vrea sa scuze firmele de dezapezire.

Fanica Dumitrascu: Mai bine ar calcula pretul gazelor, care este pretul de la furnizor si cu cat ajunge pe factura si cine fura pe traseu, dar e cam greu, cand din comisioane se traieste bine in politica.Faptul ca pune mana pe lopata, nu ne incalzeste cu nimic, sa puna mana pe pix si hartie si sa calculeze cam cu cat este jecmanit un roman in fiecare zi si apoi sa mai si faca ceva.

Adi Peta: Un singur gest îi poate salva in faţa istoriei:organizarea referendumului pentru restaurarea monarhiei !Dar nimeni nu aude!

Tentativă de manipulare:
Postac prins pe adevarul.ro: 18 comentarii pro-Boc sub 18 identităţi fictive, de la acelaşi computer

O persoană care şi-a declarat 18 identităţi fictive pe adevarul.ro a încercat să manipuleze dezbaterea Adevărul on-line de astăzi: "Boc nu se aştepta să ningă mult! Ce părere ai?". Postacul a bombardat dezbaterea cu mesaje pozitive la adresa prim-ministrului Emil Boc. citeşte aici detalii!

Tu ce părere ai despre Boc şi despre comentariile de mai sus?

adevarul.ro te ţine la curent cu cele mai interesante informaţii şi articole despre efectele viscolului. Rămâi pe adevarul.ro pentru noi informaţii şi participă activ la această dezbatere.

DEZBATERE ADEVĂRUL Ce părere ai despre intervenţia autorităţilor, după o noapte de viscol?

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!


DEZBATERE ADEVĂRUL Ce părere ai despre discursul lui Traian Băsescu?

DEZBATERE ADEVĂRUL Omul care a împărţit românii în două: Alexandru Gheorghe

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite