Postac prins pe adevarul.ro: 18 comentarii pro-Boc sub 18 identităţi fictive, de la acelaşi computer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană care şi-a declarat 18 identităţi fictive pe adevarul.ro a încercat să manipuleze dezbaterea Adevărul on-line de astăzi: "Boc nu se aştepta să ningă mult! Ce părere ai?". Postacul a bombardat dezbaterea cu mesaje pozitive la adresa prim-ministrului Emil Boc.

Toate mesajele de mai jos au fost postate la un singur articol din adevarul.ro, cu nume şi adrese de e-mail diferite. Persoana care şi-a declarat toate identităţile fictive a postat mesajele de la acelaşi computer. Toate comentariile de mai jos sunt identificate cu acelaşi IP, un număr de identificare alocat unui singur calculator în momentul în care se conectează la internet.

inna 12:13 - Un gest demn de urmat.domnul premier emil boc a participat cot la cot cu jandarmii la dezapezirea soselei de centura a bucurestiului.va trebui sa ne punem un semn de intrebare.sa il urmam.unul dintre guvernantii care se ocupa si fizic pentru binele romaniei.

deea 12:25 - Domnul Emil Boc s-a implicat foarte mult in problemele pe care le au oamenii inzapaziti.

rusu 12:32 - Trebuie să lăsăm deoparte ura. Românii trebuie să decidă cine va guverna România in mod democratic, prin vot şi ei vor lua decizia cea mai potrivită în toamnă, la alegeri.

das 12:39 - Cum de a ajuns idiotul de Ponta la Parlamentul European sa spuna ca Romania ar trebui discutata impreuna cu Ungaria - asta e un idiot adica sa pierdem toata munca de pana acum, sa ne scada coeficientul de tara, sa nu mai vina investitori in romania, sa nu mai avem cu ce plati salarii, pensii si ajutoare.

eva 12:40 - Ne-a luat zapada din nou prin surprindere, nu este de mirare pentru o tara cu clima tropicala! Este ceva anormal sa ninga in ianuarie.

eda 12:40 - Domnule Oprescu faceti un bine bucurestenilor si prezentati-va demisia ca ne-ati lamurit de competenta dumneavoastra in calitate de primar

asa 12:40 - Oare cum s-ar descurca autoritatile daca ar ninge 3 saptamani la rand? In Bucuresti trebuie sa ai tanc sau snowmobil ca sa poti circula. Soselele sunt cum sunt dar trotuarele sunt o adevarata provocare, nici macar in fata Guvernului nu era curatata zapada insa municipalitatea are pretentia ca fiecare cetatean sa-si curete trotuarul din fata casei/blocului, unde este puterea exemplului.??? Domnul Oprescu se lauda in fiecare an ca sunt pregatiti anul asta s-a intercut pe sine ne-a demonstrate de cata pregatire a dat dovada.

ela 12:41- Dacă Traian Băsescu ar fi fost un dictator, acest site nu ar fi existat, noi nu am fi putut să ne spunem părerea, iar dacă ati fi scandat ce se scandează acum....nici numele nu vi s-ar mai fi auzit ! Cei care au apucat vremurile unei adevărate dictaturi ştiu că numai dacă un vecin avea pata pusă pe tine , se ducea la secu' şi le spunea că ai vorbit urât de tovarăşu....apoi te săltau ăia şi scăpai, în cel mai fericit caz, după o mamă de bătaie şi 5000 lei amendă, care atunci erau căt două salarii bune !

tery 12:41- Mai bine sa nu mai existe USL-ul asta in parlament ca oricum nu stiu decat sa fie impotriva tarii dar desi au promis ca vor demisiona uite ca iar ne dau dovada ca nu stiu sa se tina de cuvant, chiar au impresia ca vor putea convinge populatia tarii cu astfel de minciuni sa ii voteze?

mony 12:42 - Ninsorile acestea abundente sunt un semn... e cazul ca USL-istii sa nu mai iasa in strada ca vine si potopul .

piti 12:42 - Buna mobilizarea guvernarii, ma bucur sa vad ca sunt prezentate si lucrurile bune pe care le face puterea!

andi 12:48 - Inca odata romanii au dat dovada de lasitate si de intoleranta la prostie.cum sa staui frate in piata universitatii, la temperaturile scazute, doar ca sa aperi interesele meschine a usl-ului, pentru 50 de lei /zi?cum sa fii atat de mitocan?

denis 12:50 - Cum de a ajuns idiotul de Ponta la Parlamentul European sa spuna ca Romania ar trebui discutata impreuna cu Ungaria - asta e un idiot adica sa pierdem toata munca de pana acum, sa ne scada coeficientul de tara, sa nu mai vina investitori in romania, sa nu mai avem cu ce plati salarii, pensii si ajutoare.

dan 12:52 - Ne-am saturat de aceste ingineri conduse de clanul usl. Nu mai vrem sa fim manipulati de Ponta si Antonescu.

cristina 12:53 - Guvernul trebuie să fie extrem de prudent anul acesta, nu este loc de populism

mioara 12:58 - Trebuie să lăsăm deoparte ura. Românii trebuie să decidă cine va guverna România in mod democratic, prin vot şi ei vor lua decizia cea mai potrivită în toamnă, la alegeri.

ase 13:06 - Dupa revelion am plecat in austri la scky si am fost exact in perioada in care erau ninsori abundente la ei. credetima pe cuvant ca pe strazi nu am intalnit ambuteiaje sau masini abandonate pe drum. Nu inteleg de ce la altii se poate sa se faca treaba bine si la noi autoritatile in fiecare an sunt luate prin surprindere. In ditamai capitala europeana circulatie este blocata si strazile sunt inchise dupa o ninsoare normala pentru perioada asta!!!

liviu 13:20 - NU sustineti interesele meschine ale opozitiei. NU lasati aceasta mana de mincinosi si manipulatori sa fie imaginea Romaniei, sa ne duca de nas pe toti,sa ne subjuge constiinta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite