FOTO VIDEO Imaginile unui „Black Friday“ nebun. Urmează Cyber Monday!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoardele „flămânde“ de vânători de cumpărături au năvălit ieri în magazinele cu reduceri din lume. În prima vineri după sărbătoarea americană Ziua Recunoștinței, se dă startul cumpărăturilor. Nebunia continuă luni cu „Cyber Monday“ când magazinele de peste Ocean își prezintă oferta cadourilor de Crăciun.

Fenomenul Black Friday a fost pentru americani nu numai ziua reducerilor, ci mai ales ziua violențelor. Polițiștii au fost nevoiți să facă față  furiei sutelor de cumpărători înrăți cu sprayuri paralizante, cătușe și chiar focuri de armă de avertisment într-un mall din Carolina de Nord. Dezlănţuirea nebuniei nu s-a încheiat aici. În Carolina de Sud, o femeie în vârstă de 55 de ani a fost împușcată de hoți, potrivit Daily Mail.

Violenţe în Statele Unite ale Americii



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

Ajuns pentru prima dată în România, fenomenul Black Friday le-a luat minţile românilor cu „best deal-uri“ şi „best buy-uri“. După o zi de nebunie românii au plecat acasă cu 14 TIR-uri de plasme, iar comerţul electronic românesc a atins un maxim istoric: vânzări de 8 milioane de euro într-o singură zi. Cam cât ar fi vândut în zece zile de Crăciun. Site-turile retailerilor care au oferit reduceri au fost asaltate de sute de mii de vizitatori, astfel încât o vreme acestea n+au putu fi accesate. Magazinele online s-au pregătit să ia în piept şi cea de-a doua zi
de reduceri, reaprovizionându-şi stocurile.


Black Friday, o o zi nebună FOTO: Reuters Înghesuială la promoţii

Numai bine ce s-a terminat Black Friday, urmează Cyber Monday ce vine cu oferte irezistibile pentru cadourile de Crăciun, ca o continuare a nebuniei dezlănţuite deja. Românii nu vor putea profita de aceste oferte dect online, accesând site-urile de peste Ocean ce pun la bătaie ispite de acest gen.

CITEŞTE ŞI:
GALERIE FOTO Black Friday a ajuns până la Constanţa.Reduceri promise de până la 80%


Urmează o zi nebună de cumpărături: site-urile magazinelor care oferă promoţii în „vinerea neagră" s-au blocat!

Azi e vinerea neagră la cumpărături: magazinele de electronice sparg preţurile pentru o zi!

Cozi şi îmbulzeală la „vinerea neagră" de la cumpărături. 500 de televizoare s-au vândut într-o oră

Primul bilanţ din magazinele Flanco în „Black Friday": 40 de produse vândute pe minut

Cititorii despre „vinerea neagră": „Majoritatea celor care sperau la chilipiruri au rămas cu buza umflată"

Vezi cum s-au înghesuit bucureştenii la magazinele de electronice

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite