Vânătoare de electronice în Vinerea Neagră. Reduceri promise de până la 80% GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertele, căutate cu mare atenție
Ofertele, căutate cu mare atenție

Magazinele de electronice au fost astăzi cele mai căutate de cumpărători, pentru megareducerile promise în „Vinerea Neagră“ - ziua în care produsele se ieftinesc chiar şi cu 80%.

La Constanţa, magazinul Emag era mult mai plin ca de obicei de curioşi care vânau ofertele promoţionale. Pe site-ul firmei, majoritatea stocurilor de produse era epuizată, iar oamenii veniseră la magazin să se convingă că obiectele electrocasnice nu mai există de vânzare.

„Căutam un router wireless, văzusem că pe site era la jumătate de preţ, dar nu are nici în magazin. Aşteptăm următoarea rundă de ieftiniri“, a afirmat Bogdan, un constănţean care îşi încercase norocul la Emag.



La magazinele Flanco, lumea stătea la coadă pentru a-şi cumpăra produse în rate sau pentru a cere sfatul consultantului de vânzări. Adrian Belgudan, şeful de magazin de la Flanco Maritimo, a declarat că vânzările au crescut la toate produsele ş.i că astăzi marchează deschiderea perioadei de reduceri pentru Sărbători.

„Am venit să mă uit, eram tare curios de preţuri. Am auzit că azi sunt reduceri mari, dar mă mai gândesc pentru un eventual cadou de Sărbători. La unele produse, reducerile sunt într-adevăr semnificative, dar unele nu mi se se par deloc ieftinite“, a precizat George Vlădescu, unul dintre clienţi.

Iată câteva dintre preţurile promise de comercianţi la unele produse care nu se mai regăseau însă în magazine: un televizor LED marca Samsung era redus la 1.699 lei, de la 2.499 lei, iar un LCD aceeaşi marcă costa 999 lei de la 1.429 lei; un laptop Dell avea preţul coborât la 1.499 lei, de la 2.149 lei; un kit mouse optic plus tastatură A4 Tech - 9.9 lei, de la 29.9 lei; frigider Candy – 499 lei, de la 899 lei; maşină de spălat Whirlpool – 699 lei, de la 1.199 lei; aragaz Zanussi – 699 lei, de la 1.049 lei; aparat foto Nikon – 349 lei, de la 699 lei etc.

Vinerea Neagră la Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite